Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a barátom bent kávézhat a munkahelyén munkaidő után?

Figyelt kérdés
Úgyis keveset vagyunk együtt, mert ő 6 körül ér haza. Egyik Ma viszont fél 3-ig lett volna, de 4 órakor még nem jött haza és felhívtam. Azt mondta, hogy bent kellett maradnia túlórázni, de már egy fél órája végzett, most csak kávézik a többiekkel, összepakol és jön. Mondom most ez komoly?? Velem is kávézhatott volna, de ő inkább bent marad a munkahelyén és ott iszik. Kérdeztem, szívesebben van bent mint itthon velem? Talán valami nő van a dologban? És akkor lerakta, mondván nem akar veszekedni... Ti mire gondolnátok? Jogosan zavar ez, vagy ti nem törődnétek vele?
2019. jan. 15. 20:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem néha belefér az ilyesmi nekem is volt már olyan hogy semmi kedvem nem volt a munka utáni sörhöz vagy kávéhoz de nem akartam kilógni ezért nagyon ritkán belemegyek.Amúgy szerintem is az a normális ha letelt a munkaidő azonnal eltünni onnan és menni a családhoz vagy legalábbis nálam.Néha a feleségem is "ráhúz"egy fél órát.Furcsállom magamba de nem piszkálom vele.33/F
2019. jan. 16. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!