Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrektül viselkedtem, vagy én voltam a gyerekes? Nagy köszönet, aki elolvassa és megtisztel válaszával
szerintem nagyon is jól tetted, hogy megirtad neki a véleményed. mert ez tényleg nem normális, 25éves létére hogy igy viselkedik, egy szmájli miatt. meddig voltatok együtt?
én is szeretem bosszantani a fiúm, mert olyan cuki amikor mérges, de ö ezt tudja, és nem is veszi a szivére. nem hogy napokig morcos legyen. nem semmi.
meg még hogy ilyet irt neked..hogy mert egy csajnak ilyet irni valaki? mert addig még együtt voltatok jó voltál neki, most meg már ilyen? nem semmi. tojd le magasról. sok szerencsét.
Biztos hogy még szűz? Úgy értem seggbe is, tuti?
Vagy valami komoly problémája van agyilag?
Fura...
28/F
De most már ezek után amit mondtál, gondolom h rájöttél miért is nullázta a pasit minden csaj akivel kavart...
Veled meg azért sikerült a legmesszébbre jutnia mivel te voltál csak az olyan "hülye" aki még szóba állt vele idáig :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!