Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felismertem magam az egyik hozzászólásban.. Nagyon szemét módon viselkedtem a csajjal? Ezekután ti megbocsátanátok nekem?
velem is majdnem ugyanez van....:( mi 3 hete "voltunk eggyütt"...de jópár talira el se jött(de nem is szólt h nem ér rá vagy nem jön) és a megbeszélt talit tegnap lemondta...(pedig még ő fogadni is akart h tuti h el jön..aztán írt egy sms-t a tali előtt 20 perccel...h még sem ér rá..mert vendégdégbe hivatalos és tanulnia kell az érettségire...erre írtam neki egy kicsit durva sms-t h már elegem van a kifogásaiból stb...erre felhív h ha gondolom akkor menjek be busszal mert a nővére elhívta majálisra....ésdekes ..a nővérének ráér??!! csak nekem nem..:\:|:( és akkor még sem kell tanulnia??!...:| és az utolsó talinkon nagyon másnaposan "jött el"..de úgy h nekem kellett felhívnom h jön-e vagy sem...erre azt mondta h elfelejette és nagyon sajnállja..és h már menjek a házuk elé(közel lakott a megbeszélt talihelyszíntől) szal elmentem...de nem sok értelme volt....mert mint már mondtam rettenetesen másnapos volt...:(..
és ennek ellenére képes azt mondani h szeret....:(
hihetetlen...:((((((
én 16/L
a volt "pasim " 18
Most erre mit kellene mondani? Magáért beszélnek a sorok...
Persze meg lehet ezt bocsájtani, ha nagyon-nagyon szeret. De ha nem változol meg gyorsan és nagyon akkor semmi értelme annak, hogy tovább szívasd.
jogosan bukott ki a csaj. szerintem kérj bocsánatot és változz meg, de első dolgod legyen egy nagyszabású közös programot szervezni érettségi után. közös ünneplés, mert hát ugye ennyi "tanulás" után meg kell lennie
21/L
Most akkor mivan papa?
Most tanultál az érettségire vagy a nővéreddel mentél Majálisra? Miért nem a csajoddal mentél a MEGBESZÉLT találkozóra?
És hogy lettél másnap reggelre atom másnapos?
Tegyük fel, hogy neked tetszik egy csaj. Álmaid nője. De ez a nő így bánna veled. Állandóan hazudozna, lemondaná a találkozókat, mással szervezne programokat. Te hogy éreznéd magad?
Nem ártana egy kis empátia, picit képzeld magad a lány helyébe. Te megbocsátanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!