Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez miért van!?

Figyelt kérdés

Van egy házasság. X éve. Az érzelmi, szexuális, anyagi része is jó.

De a nő megtudja, hogy a férje néha félrelép.

De ez semmilyen formában nem hat ki a család életére. Azaz időben otthon van, anyagiakban sincs hiány, szexben sem, nincsenek betegségek hazahozva, és a nők sem hívogatják este, és nem jönnek oda.

Szóval miért kell ezt felrúgni, főleg ha gyerek is van?

Az anya, a NAGY ANYA, miért nem gondol ilyenkor a gyerekre? Miért nem gondol arra, hogy mi lesz a válás után? Egy új pasi, aki veri, erőszakolja, kiutálja? Költözés egy olcsó környék, olcsó lakásába, vagy a nagyiékhoz, falura? Új, olcsóbb suli, ahonnan nem olyan könnyű egyetemre jutni? Barátok, szerelmek? Zaklatás az új suliban? Sok C az új suliban? Ezek nem jutnak eszé az anyának? Vagy olyanok, hogy e miatt a gyerek inni, drogozni, vagdosni kezdi magát?

És ezt csak azért, mert ő besértődött!

2019. máj. 12. 12:47
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

De őszintén!

Ki az, aki tényleg elhiszi, hogy a párja soha nem megy félre?

És ilyenkor hol van a "Nekem a gyermekem az első!" szlogen, amit a nők nyomnak folyton?

2019. máj. 12. 13:06
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A férfinak ebben a szituban a gyereke az első, vagy a farka?
2019. máj. 12. 13:07
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mert ilyet nem szabad csinálni, ezzel megsérted a házastársad.

Végiggázolsz az érzelmein, egy ösztönlény vagy.

#8 ennek pont semmi köze a feminizmushoz. Pont hogy mindkét félnek tűrtőztetnie kell magát, hogy ideális legyen a házasságuk. Ez régen sem volt másként.

2019. máj. 12. 13:08
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
A "Nekem a gyermekem az első!" szlogen majd a bíróságon lesz mérvadó, mikor a váláskor a nőnek ítélik a gyerekeket, te pedig fizetheted a gyerektartást.
2019. máj. 12. 13:09
 15/34 anonim ***** válasza:
92%

Az én szüleim sose mentek félre, mert okkal fogadtak hűséget egymásnak.

A gyerek az első. Én speciel rá se bírtam volna nézni apámra, ha tudom, csalja anyámat.

A gyereknek egy másik apa mellett is lehet fantasztikus élete, minek kellett leírnod a Poklot? XD

Nevetséges.

16/34 anonim ***** válasza:
97%

És a NAGY APA miért nem gondol a gyerekeire, amikor félrelép?

A "semmilyen formában nem hat ki az életére" részt ugye te sem gondolod komolyan hosszútávon?

Ez nem besértődés, hanem önbecsülés.

Mondok egy másik forgatókönyvet:

A feleség kilép a rosszul működő házasságából, otthagyja az önző, nagyképű férjét. A gyerekek előtt megszűnik az "álcsalád" képe, őszintébb légkörben élnek. A nő hamarosan talál egy olyan férfit, akinek nem természetes dolog a megcsalás és tiszteli benne a nőt. Boldogok lesznek és ez a gyerekek is szembesülnek egy jobb példával. Ha nagyok lesznek akkor megtudják, hogy a házasság azért ért véget, mert az apjuk rendszeresen félrekúrt.

17/34 anonim ***** válasza:
0%

Régen nagyon is máshogy volt, olvasd el Márai: Egy polgár vallomásait.

A feminizmust meg a rabszolgasággal összevetni: röhejes. Az egyik jogi állapot, a másik eszme.

a nyolcas

18/34 anonim ***** válasza:
100%
Talán rosszul esett neki,hogy a férje megcsalta?Ha rossz házasságban történt volna hidd el nem is érdekelné,legfeljebb keresne valakit ő is magának.Az új pasi jobb lesz,mint a régi,a gyerekeknek semmi bajuk nem lesz,cigányok mindenhol vannak,drogozni,inni mindenhol lehet.Itt egyedül te vagy besértődve.
2019. máj. 12. 13:10
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
A feminizmus már régen nem csak egy eszme. A nők választójogot kaptak, gondolom erről tudsz.
2019. máj. 12. 13:12
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
54% te is csak a saját kényelmed érdekében jössz az ilyen érvekkel, ez talán nem gyermeki, követelőző szint? Neked mindent lehet, mert neked úgy kényelmes, mindenki másra meg szabályok vonatkoznak. Mérhetetlen egoizmus és önzőség. A kérdés meg szót sem erdemel, én ezeknek a nőgyűlölő nyomoroncoknak csak az édesanyját sajnálom. Hogy időt fájdalmat energiát pénzt ölnek bele ilyen lényekbe akik utána arcon köpnék őket. Undor...
2019. máj. 12. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!