Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha az egyik fél nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha az egyik fél nem akar házimunkát végezni?

Figyelt kérdés

Ameddig mindketten teljesállásban dolgoztunk, felosztottuk a háztartást, bevásárlást.

Most én visszamentem nappalira tanulni. Eleinte dolgoztam is mellette, meg a lakást is rendben tartottam, de nem bírtam, és ki se fizettek rendesen, szóval a munkát otthagytam, csak az egyetem és a lakás van.

Viszont a lakás 24 órás munka, és már megy az idegeimre.

Bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, és a párom elégedetlen, mert nincs olyan rend, mint egy múzeumban, én meg elégedtlen vagyok, mert semmi pénzem.

Felvetettem, elmegyek dolgozni, a munkát meg felosztjuk, megcsinálja a bevásárlást, ill leviszi a szemetet, én meg minden mást, de neki ez nem tetszik, mert hogy neki a lakásban semmit ne kelljen csinálni, eddig se kellett.

Csakhogy én már nem bírom.

Megoldás?

2019. máj. 11. 11:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt tudnék élni valakivel, aki nem takarít, ha nekem cserébe nem kell dolgoznom. De olyannal 1 napot sem, aki a földre dob egy csokipapírt. Igénytelen paraszt lehet.
2019. máj. 11. 11:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja már èrtem. Szóval a párod rendetlen, kupis, mert neki van egy bentlakásos cselèdje. Hát ez nagyon szèp. Mièrt hagyod? Megoldás? Otthagyod a csába ès kèsz. Ilyen embertől semmi jót nem várhat a kèsőbbiekben sem.

Egyèbkènt sem htb vagy, hanem tanuló. Nagyon nem ugyanaz.

2019. máj. 11. 11:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyèbkènt meg jól írták eljöttem, bántalmazó kapcsolat előszobája. Kiszolgáltatott helyzetbe vagy, amit ki is használ, sőt, fenn is akar tartani, nem tisztel egy suemernyit sem, mèg annyira sem, hogy maga után a szemetet kidobja, meg hogy a ruhájával bele találjon a szennyesbe. Minek? Majd jön a csicska...

Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor kalap, kabát, zsepi a jobb kèzbe, ès integetès.

2019. máj. 11. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

"Viszont a lakás 24 órás munka, és már megy az idegeimre."

:DD na ezen jót nevettem! Két fő egy 75 nm-es lakásban (még csak nem is kertes ház ha jól értem), akik a napjuk nagy részét otthon sincsenek, mi az a 24 órás feladat??? De most komolyan!

Bevásárolni heti egyszer kell okosan. Meg ki az a bolond aki minden napra külön főz? Még ha szét is van dobálva egy-két cucc, azt is kb. 15 perc összeszedni, de akkor már sokat mondtam. 10-10 perec bedobálni meg kiszedni a ruhát a mosógépből. Porszívózás egy ekkora lakásban is max. 20 perc (de azt se kell minden nap).

Szóval megértem, hogy igazságtalannak érzed, de nem kell itt játszanod a mártírt, hogy az valami 24 órás munka lenne. Az meg hogy igénytelen disznó a párod, hát te választottad...

De ha ennyire nem tetszik akkor menj el a nappali mellet egy gyárba éjszakára 8 órába. Asszem visszasírod majd ezt a "nehéz" házimunkát.

2019. máj. 11. 11:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Padlorol csokipapirt szedegeni meg szennyest vadaszni egy felnott utan??? Nekem két ksgyerekem van, az egyik raadasul autista, de nem kell ilysmit csinalnom, teljesen alap dolgok ezek, amit mindenki maga utan megcsinal. Neke jelenleg van egy rendetlen nagyfiad, aki raadasul pimasz is.
2019. máj. 11. 12:10
 16/23 anonim ***** válasza:
97%

"De ha ennyire nem tetszik akkor menj el a nappali mellet egy gyárba éjszakára 8 órába. Asszem visszasírod majd ezt a "nehéz" házimunkát."

Nem sikerült a lényeget felfognod.

A kérdező AKAR dolgozni, a párja nem engedi, és igénytelen, trehány. TÖk mindegy, hogy nem 24 óra munkát igényel egy lakás. Te ecseteled, milyen keveset. Akkor mi akadálya, hogy egyedül a barátja tegye meg ezt a kis semmiséget?

2019. máj. 11. 12:16
 17/23 anonim ***** válasza:
11%

"Ameddig mindketten teljesállásban dolgoztunk, felosztottuk a háztartást, bevásárlást."

Azé álljon már meg a menet! Ő írta, hogy mikor mindketten dolgoztak, együtt csinálták. Most a pasi ugyanúgy dolgozik főállásban, a nő meg egyetemre "jár", ergo nincs keresete. Ha emellett neki nem fér bele az a két óra napi teendő, akkor ő is egy lusta disznó. Meg is érdemlik egymást!

2019. máj. 11. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy trehány ember után takarítani teljesen más, mint hogyha mindkét fél igényes a rendre és a szemetet a kukába dobja, a szennyest meg a szennyestartóba. Emlékszem, amikor öcsém még otthon lakott a szüleinkkel, akkor a szobája olyan volt, mint az Ikea, minden alkalommal több pohárral lehetett kijönni onnan, na meg a többi, és ez rendszeres volt. Nálam csak akkor van ilyen, ha ki vagyok merülve, de aztán egy hétvége alatt rendbe vágom a lakást, utána azt tudom tartani, ha nincs semmi zűr az életemben. Egy trehány ember után viszont nem takarítok.
2019. máj. 11. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#17, De nem a s.ggèt vakarja otthon, neki most az egyetem a munka. Ugyanúgy ideje, energiája megy rá, otthon tanulni kell, stb. Ès akkor a srác mèg azt sem akarja, hogy kicsit dolgozzon (mert csak annyit tudna ugye), mert akkor már neki is odèbb kellene valamit tennie.
2019. máj. 11. 13:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
@40%: Nem tudsz olvasni? MOST már nem akarja, hogy dolgozzon a kérdező, éppen azért, hogy ne kelljen otthon semmit se csinálnia.
2019. máj. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!