Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom ennyire spórolós?
Ténykeg nagyon fura a párod. Azért a hűtő esszenciális manapság, legkésőbb egy jó szalmonella fertőzés észhez téríti.
Node ha te ezt így nem bírod, de ő nem hajlandó változtatni, akkor sajnos különválás az egyetlen megoldás.
Belenevelték.....
Aki saját magán is spórol, takarékoskodik, az nem smucig. Gondolom nem túl jó körülmények között nőtt fel és minden forintot meg kellett becsülniük.
"3" vagyok.....
Egyébként a párom ugyanilyen természetű, anyukája nevelte fel egyedül és finoman szólva nélkülöztek. Kaját nem dob ki, ha a farmer kiszakad javítja, utazni felesleges mert pénzkidobás, inkább a házat újítsuk fel mert abból hosszútávon többet profitálunk.
Bevallom őszintén tetszik a hozzáállása, nyugodtam rá merem bízni a pénzügyeket. Évekig kellett arról győzködnöm, hogy a tartós fogyasztási cikkeket nekem kell kiválasztanom, mert csak a legjobb minőséget szabad megvenni ami valóban tartós és megbízható. Az élelmiszeren már annyira nem spórol, de olyan apró dolgokon tudunk összekapni, hogy milyen mosogatószert vegyünk.
Amikor megtudta mennyi költöttem a tavalyi balatoni nyaralásra "leh..zett", persze a barátnője kotyogta el. :)
A palidnak van baja rendesen.
Olyan dolgon spórolna, amin nem szabadna, de mégse engedi, hogy fizesd a részedet.
Menekülj! :)
Az ilyet azért nem szeretem, mert fogalma sincs róla, hogy ezeknek a felével egyébként semmit nem spórol. Tömegközlekedés használata például tipikusan ilyen. Ha nem vagytok diákok nem éri meg. Ezerszer olcsóbb egy alacsonyabb fogyasztású autóval felmenni. Csak valamiért az emberek fejében még mindig az él, hogy hú de drága autóval menni mindenhova.
Hűtő is szintén ilyen. Az oké, hogy nem kell rá költeni csak sokkal többször kell elmenni vásárolni. És ha már az ember boltba megy (és nem ilyen jajj de halál tudatos, kizárólag az amire tényleg szükség van típus) akkor mivel többet megy boltba több felesleges szrt vesz, mintha heti egyszer menne. És így máris többet spórolna ha lenne hűtő.
De például annak is utána kell nézni ha már valaki ennyire spórolni akar, hogy akciós-e egyáltalán az a termék ami akciósnak van kirakva. Elárulom, sokszor nem az egyébként. Azért olcsóbb, mert előtte fel volt tornázva az ára, és ebből a feltornázott árból leakciózza az eredeti árára. Fogyasztók nagyon inkorrent befolyásolása ez, de minden üzlet rendszeresen használja.
Szóval az a baj a barátoddal, hogy a spórolgatás mellé butaság és nagyon komoly információhiány is társul. Ő csak azt hiszi, hogy ezzel spórol, de valójában nem.
Én biztos, hogy nem élnék együtt ilyen emberrel. Vannak dolgok, amikre költeni kell, ennyi. Ez nem fog változni, mert a párod nem érti ezt. Tök alkalmatlan együtt élésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!