Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szex után havernak tekint, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Miután együtt vagyunk és ő kielegul utána olyan lesz mint akinek elet célja marcsak az éves és az alvás és annyira eltavolodik. Olyan mintha csak havernak tekintene. Miért lehet ez?2019. máj. 6. 16:31
1/19 anonim válasza:
"ő kielegul" => Tehát téged ki se elégít?
2/19 A kérdező kommentje:
Hat én nem mindig.. van hogy igen de ritkább.
Mégis rossz érzés hogy így “elhúzódik” utána és nem tudunk osszebujni vagy valami:( nem úgy kell érteni hogy hozzam se er, csak pl inkább telefonozik vagy ilyesmi.
Neked meg csak azért kell beírni hogy provokalhass mi? Legyszi a gyerekes viselkedesed máshol folytasd koszi!
2019. máj. 6. 17:18
3/19 anonim válasza:
#1 vagyok. Én tuti nem szexelnék vele addig, amíg engem nem elégít ki. Az meg, hogy utána mi van, is elgondolkodtató.
4/19 anonim válasza:
Nem provokáltam, de nem tudom felfogni, hogy mi nem világos ezen? De te is az a fajta ember vagy, aki nem is akarja látni. Akkor? Ennyi. Sok boldogságot vele.
5/19 A kérdező kommentje:
#1-es lehet igazad van de mégis szeretem es nem tudok nemet mondani neki. A filmekben olyan romantikus tud lenni hogy szex után osszebujnak, [tudom hogy az csak film] de élőben mégis csak annyi hogy szex után elmegyunk tusolni aztán ő telefonozik, és meg ha hozza is bujnek, nem reagál ra semmit csak hagyja...
#2-es ne irj akkor ha nem tudsz normálisan beszélni vagy esetleg valami okosat mondani. Nem kell fikázni.
2019. máj. 6. 17:33
6/19 anonim válasza:
Még ha nyers is a stílus, mindegyik válaszolónak igaza van. Eléggé egyoldalúnak tűnik ez a szerelem dolog. Szerelmes férfi nem viselkedik ilyen távolságtartóan, ez tuti.
7/19 anonim válasza:
Tudod, kérdező, férfi és nő két külön világ. A férfiaknak egy jó szex után hatalmasra nő a tettvágyuk. Egy hegyet arrébb tudnának tolni. A nő gyengédségre vágyik. Megerősítésre, hogy nem csak "arra" kellett a pasinak. A pasiknak meg kell tanulnia kezelni ezt a különbséget, és megadni a nőnek, amire vágyik. Aki ezt nem akarja megtenni, az vagy nem szerelmes, vagy fogalma sincs a szexkultúráról.
8/19 anonim válasza:
Ez nem fog változni. Mind addig még te nagyon szerelmes vagy. A párod meg úgy jól el van veled. Neki megvan ami elég. Csendesedik a szerelmed, majd lefogsz te tőle lépni. Egyre jobban fogod érezni, nem ezt szeretnéd, neked ez kevés. Na és ne áltasd magad, hogy majd jobb lesz, ez csak rosszabb lesz idővel.
9/19 anonim válasza:
Ha törölteted, akkor is igazam van. Semmi bántás nem volt benne, csak nem fogom cukorfelhőbe vonni a tényeket. Minek teszel fel kérdést, ha úgyis leszarod és mindenkinek ellent mondasz?
10/19 anonim válasza:
Mert az vagy neki. A szexhaverja, dugópajti, egy fix lyuk amibe üríthet. Sajnálom, hogy kilyukasztom a lufidat, de ez a csávó még csak véletlenül sem szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!