Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem néha úgy hogy nem szeretem a barátom?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt. Eleinte nem találkoztunk olyan sokat inkább mindig telefonon beszélgettünk és amikor megszerettük egymást elkezdtünk találkozgatni egyre többet és többet. Most már úgy állunk hogy akár 1hetet húzamba is együtt töltünk amikor búcsúzunk mindig nagyon fáj,sírok érte hogy nem vele feküdhetek le és reggel nem vele ébredhetek..Viszont amikor már megnyugszom nem sírok érte akkor meg elkap egy furcsa érzés hogy lehet hogy nem is szeretem vagy miért vagyok ennyire oda érte néha elkapnak ilyen furcsa gondolatok nem tudon miért lehet mert én úgy érzem szeretem és tudom hogy ő is szeret engem. Ha nem lenne nekem már nem is tudnék mosolyogni sem. Ő rántott fel engem a padlóról és nagyon sokat segít. Talán több programot kéne csinálnunk?mert mindig itthon vagyunk. Remélem nem fogjuk egymást megunni és nem fogok belőle kiszeretni.2019. máj. 2. 17:18
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem arról van szó, hogy ne szeretnéd, velem nagyon sokszor volt hasonló, ez igazából csak arról szól, hogy nem tudod megfelelően kezelni a hiányát.
3/3 anonim válasza:
Egy kapcsolat, főleg ha hosszútávú, nem arról szól, hogy a másik nélkül levegőt sem tudsz venni. Az igazi, érett kapcsolatok pont attól működnek jól hosszútávon, hogy külön is jól érzitek magatokat. Ez alatt persze nem azt értem, hogy külön jártok bulizni, hanem hogy ha pl. az egyikőtöknek el kell menni külföldre dolgozni két hétre, akkor a másik nem fog beledögleni. Hiányozni persze hiányzik, de nem tőle függsz.
Az unalom ellen sok közös programot kell szervezni akár kettesben, akár barátokkal. Egy kapcsolaton folyton dolgozni kell, mert amikor elmúlik a rózsaszín ködfelhő, akkor több energiát kell belefektetni ahhoz, hogy fenntartható legyen a szerelem/szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!