Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összezavarodtam :S Nem szerete...

Összezavarodtam :S Nem szeretem már a barátom?!

Figyelt kérdés
Egy hete nem láttam a munkája miatt, csak telefonon beszéltünk és úgy érzem, hogy jobb nekem így nélküle valamivel, az elején hiányzott nagyon mivel együtt élünk, de napról napra kevesebbet gondolok rá! Előtte amikor minden nap láttam, akkor meg úgy éreztem, hogy ő életem értelme! Most nem tudom, hogy ilyenkor mi van?! Bunkó válaszok kíméljenek!!!

2012. aug. 31. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak annyi, hogy a szürke hétköznapok unalmassá tették a kapcsolatotokat. Ezért most jó nélküle.

Ha majd visszajön, és akkor is így érzel, akkor gondold át még egyszer.

2012. aug. 31. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem ábrándultál ki, csak tudod, "idővel könnyebb". De majd ez tudatosul, ha újra látod...
2012. aug. 31. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi nincs. Szereted még.Csak a szürke hétköznapok most valamivel színesebbek.

Ennyi az egész. Visszatér hozzád és vele együtt jönnek vissza az érzéseid is :)

2012. aug. 31. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Mással is volt már ilyen? Lehet igazatok van és csak azért érzem így, mert tudom úgyis velem marad remélhetőleg még egy jó darabig, de ha szakításból lennék külön, szerintem a falat kaparnám :)
2012. aug. 31. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Se veled, sem nélküled

Szeretlek is meg nem is

Pont ez van nálatok! Ahogy nálunk is!

Javaslom töltsetek külön több időt! Pl 1 hónapot

2012. aug. 31. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

tegnap 21:35-ös vagyok :)

Hajaj. Volt. Távkapcsolatban éltem a volt barátommal,és mi pont nyár elején jöttünk össze, tehát konkrétan a nyár összes napját együtt töltöttük. Aztán jött a szeptember,suli,tanulás és kevesebbet találkoztunk, volt olyan hogy kimaradt két hét, és esküszöm sokkal jobban éreztem magam, elvoltam a barátaimmal, elmentem ide oda, és nekem is ez volt az érzésem, hogy jobb nélküle és basszus nem is hiányzik annyira.Sőőt..semennyire. Szégyelltem magam, de nem voltam biztos abban hogy ez így is van, lehet csak az "újdonságok" miatt van ez az érzésem. Elterveztem hogy ha nem múlik ez az érzés akkor mindenképp bevallom neki személyesen, lássa tisztán ő is a dolgokat. De amikor találkoztunk pont olyan szerelmes voltam mint régen :) Szinte sírtam amikor újra elment haza :D

Aztán sajnos rá 4 hónapra saját hibámból megszakítottuk a kapcsolatot, de akkor és ott abban a helyzetben ez volt a legjobb döntés.

Nem azt mondom hogy veled is ez lesz, sőt. Nálunk az volt a para hogy elkényeztetett volt, anyuci csöpp fia, és nekem ebből lett elegem, elmúlt a varázs, a szerelem és inkább már idegesített,minthogy szerettem volna.

2012. szept. 1. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi még csak egy hetet voltunk külön huzamosabb ideig(6év alatt)

Az az egy hét szörnyen telt,minden nap gondoltam rá és 1000x rosszabb volt nélküle,mint vele.

Ennyit tudok hozzászólni,de az más dolog,hogy minden ember más.Attól még szeretheted.Ezt Te érzed(vagy nem érzed):)

2012. szept. 1. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!