2 éve férjhez mentem, de rájöttem hogy még szeretem az előző barátom és hozzá húz a szívem. Lehet rosszul döntöttem? Elfogok válni.
Akkoriba munkahelyi gondokkal küzdött,igaz mindig volt pénze és ment a munka után,de nem mindig jött neki össze.Azóta rendbe szedte maga körül a dolgokat,akkor sem voltak olyan nagy gondok,csak én fújtam fel és nem tartottam ki eléggé mellette,amit nagyon bánok,mert ő jóban rosszban mellettem volt.Ennek ellenére életem legjobb korszaka volt az életemnek,életembe nem voltam még olyan boldog,soha nem nevettem annyit mint akkoriba.3 évig voltunk együtt,rájöttem hogy embert még annyira nem szerettem és nem is fogok tudni.Akárhányszor elmegyek az akkori kis albérletünk elött sírhatnékom van és összeszorul a gyomrom,annyi mindent megéltünk együtt,férfi annyit még soha nem tett értem mint ő.Mellette lettem igazi nő.Számomra ő az igazi férfi.
Egyfolytába rágondolok,és ez nem fellángolás,mert már elég régóta így van.Tudtam hogy az eszemet elöbb utóbb felülírja majd a szív.Ehelyett hozzá mentem egy tehetős emberhez,mert fő volt a biztonság,idő kérdése volt éreztem,hogy mikor jön el a pillanat,hogy az észt felülírja a szív.Gyerekünk még nincs,gondolkodtam hogy elvállok.Hogy legyek úgy valakivel,ha még mindig mást szeretek?
Idealizalod a multat
Nincs visszaporgetes az idoben
Ivy se volt jo ugy se volt sehogy Sem volt jo....
És mi van akkor ha nem kellesz az ex barátnak?
Csak vigyázz! Ne hogy a két szék közé ess!
Tehát amikor csóró volt leszartad, de most megint van pénzed, megint ő kell. Női logika.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!