2 éve férjhez mentem, de rájöttem hogy még szeretem az előző barátom és hozzá húz a szívem. Lehet rosszul döntöttem? Elfogok válni.
Akkoriba munkahelyi gondokkal küzdött,igaz mindig volt pénze és ment a munka után,de nem mindig jött neki össze.Azóta rendbe szedte maga körül a dolgokat,akkor sem voltak olyan nagy gondok,csak én fújtam fel és nem tartottam ki eléggé mellette,amit nagyon bánok,mert ő jóban rosszban mellettem volt.Ennek ellenére életem legjobb korszaka volt az életemnek,életembe nem voltam még olyan boldog,soha nem nevettem annyit mint akkoriba.3 évig voltunk együtt,rájöttem hogy embert még annyira nem szerettem és nem is fogok tudni.Akárhányszor elmegyek az akkori kis albérletünk elött sírhatnékom van és összeszorul a gyomrom,annyi mindent megéltünk együtt,férfi annyit még soha nem tett értem mint ő.Mellette lettem igazi nő.Számomra ő az igazi férfi.
Egyfolytába rágondolok,és ez nem fellángolás,mert már elég régóta így van.Tudtam hogy az eszemet elöbb utóbb felülírja majd a szív.Ehelyett hozzá mentem egy tehetős emberhez,mert fő volt a biztonság,idő kérdése volt éreztem,hogy mikor jön el a pillanat,hogy az észt felülírja a szív.Gyerekünk még nincs,gondolkodtam hogy elvállok.Hogy legyek úgy valakivel,ha még mindig mást szeretek?
Hat, ha te vagy egyedul aki boldogga teheti a ritka mint a feher hollo tisztesseges exedet, akkor inkabb oerte mondom, hogy menj vissza hozza, valj el es tedd boldogga, de tobbet ne hagyd el!
En azt gondolom, mivel itt is minden masodik szavad a penz, a gazdag urge idokozbdn rajohetett a megnyilvanulasaidbol, hogy miert mentel hozza felesegul es azota ugy is banik veled.
Mert hat 3 evig nem akartal valni, es az anyakonyvvezeto elott sem fordult meg a fejedben, hogy hogy fajhat ez az exednek es hogy az exed mennyit sirt. Szerencsetlen.
Most, hogy osszeszedte magat anyagilag, minden jo, de legyen benned becsulet annyi, hogy ha megint munkanelkuli lesz, nem dobod el, mint valami megunt kutyat, hogy aztan elorangasd, ha megint lesz penze.
De gondolom, a valas utan jol kaszalsz, es akkor minden rendben egy idore.
Nem volt pénze:ott hagytad
Van pénze:Visszamennél
Luvnya
ha szereted a pasit akkor hagyd békén.
majd talál eg yolyan nőt akinek nem csak akkor kell amikor van pénze.
te pedig keress egy gazdag pasit és mikor elszegényedik, keres másik gazdag pasit
ennyi.
arra vigyázz, hogy még időben csináltadd az egyik pénzéből szilikonmelleket és ráncfelvarrást máskép megszakadhat a folyamat és szar lesz neked
nem olvastam végig a válaszokat.
a kérdés alapján úgy gondolom, hogy tényleg válj el. a férjedről egy szót sem írtál, azonkívül, hogy gazdag.
szóval ennek így nincs értelme, a végén még besikerül egy gyerek,és akkor örökre össze lesztek kötve, ha el is váltok később.
az exeddel vedd fel a kapcsolatot, próbáld meg elmondani neki, hogy mennyire buta voltál amiért akkor szakítottál vele.
mondd el mit érzel.
aztán majd ő eldönti mit akar.
de nekem elég furcsa, hogy szeretted, aztán kidobtad, és összejöttél ezzel a másik ürgével csak a pénzéért. inkább maradtál volna addig egyedül, amíg nem találsz olyat akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!