2 éve férjhez mentem, de rájöttem hogy még szeretem az előző barátom és hozzá húz a szívem. Lehet rosszul döntöttem? Elfogok válni.
Akkoriba munkahelyi gondokkal küzdött,igaz mindig volt pénze és ment a munka után,de nem mindig jött neki össze.Azóta rendbe szedte maga körül a dolgokat,akkor sem voltak olyan nagy gondok,csak én fújtam fel és nem tartottam ki eléggé mellette,amit nagyon bánok,mert ő jóban rosszban mellettem volt.Ennek ellenére életem legjobb korszaka volt az életemnek,életembe nem voltam még olyan boldog,soha nem nevettem annyit mint akkoriba.3 évig voltunk együtt,rájöttem hogy embert még annyira nem szerettem és nem is fogok tudni.Akárhányszor elmegyek az akkori kis albérletünk elött sírhatnékom van és összeszorul a gyomrom,annyi mindent megéltünk együtt,férfi annyit még soha nem tett értem mint ő.Mellette lettem igazi nő.Számomra ő az igazi férfi.
Egyfolytába rágondolok,és ez nem fellángolás,mert már elég régóta így van.Tudtam hogy az eszemet elöbb utóbb felülírja majd a szív.Ehelyett hozzá mentem egy tehetős emberhez,mert fő volt a biztonság,idő kérdése volt éreztem,hogy mikor jön el a pillanat,hogy az észt felülírja a szív.Gyerekünk még nincs,gondolkodtam hogy elvállok.Hogy legyek úgy valakivel,ha még mindig mást szeretek?
jo, de mi a kerdesed? A ferjed nem szereted. Az exet igen.
El akarsz valni? El. Akkor most?
ma 11:56
2 év alatt nem múlt el,majd pont most igaz?Azért ez számomra jelzés értékű.Azt is tudom hogy nem fogjuk ugyan ott kezdeni,ami nem is baj.De éljem le úgy az életem,hogy mindig az az ember fog eszembe jutni?Ebben a házasságban nem hagyok magam olyan dolgot,ami bármikor megdoboktatná a szívem.Persze legyek jó feleség és próbáljam meg szeretni?Nézzél a szavak mögé kérlek!Próbálva szeretni egy ember már rég rossz,jó pofát vágni mindenhez?Ez élet azt gondolod?Így leélné egy életet hm?Jól nézzél magadba hogy te erre képes lennél e?Ha férfi vagy ha nő.
Kérdező, ha hibáztál, beláttad, és biztos vagy magadban(!), akkor természetesen jogod van megpróbálni helyretenni azt. De ehhez tényleg nagyon legyél biztos magadban, ne arcra ejtsd még egyszer azt, akit már egyszer arcra ejtettél...
(én férfiként mindig is megvetettem azokat a nőket, akiknek az anyagi biztonság az elsődleges szempont, és biztos, hogy ilyen nő akkor se kellene, ha a világon az egyedüli facér nő lenne... de ugye a nő is csak ember:) aki hibázik olykor, det aki képes fejlődni, a hibáját belátni és jóvá tenni, az becsülendő dolog szerintem)
"2 év alatt nem múlt el,majd pont most igaz?Azért ez számomra jelzés értékű."
Számomra meg az jelzésértékű, hogy állítólag végig szeretted az exed, de hozzá mentél egy pénzes pasihoz.
ma 12:06
Jó és?Én ezt nem is tagadtam a kérdésembe.Lehet hibáztam,erre írtam hogy eljöhet az a pillanat amikor a szív felülírja az észt.
Olyan vagy, mint egy újraírható lemez. Párszor újra írják és mehet a kukába, mert rájönnek, hogy semmire sem jó.
Egyébként undorító ez az ész-szív mese, amikor az egész az anyagiakról szól. Az az egy szerencséd, hogy kifogtál 2 vak férfit, akikkel ezt megteheted.
Egy onzo, felszines no vagy! Nincs szived, de eszed annal inkabb!
Eskuszom, kapjon vissza az ex, ha lesz olyan hulye, hogy visszavesz. De meg is fogja erdemelni, az veled jaro gondokat.
"Anyagi biztonsag".. Ohh jaj, ez pont ugyan olyan amikor a ribi, a rajta atmeno pasikat "tamogato ismerosnek/ baratnak " nevezi.
Anyagi biztonsag= nincs kedvem dolgozni, ill. tartsanak el, a sajat fizetesemet csak hagyj kolcsem magamra, de legyen biztositva :haz, auto, tobbszori utazgatas, ruhak, ekszerek .
Grat!
Hüpp, hüpp... :(
"Nem akartam tönkretenni,
Nem akartam másé lenni,
De Te sem akartad újrakezdeni már...
Azt hittem, hogy jobb lesz minden,
De rájöttem, hogy én tévedtem,
Hiszen újra Neked sír a gitár.
Minden nappal Téged várlak,
Minden éjjel Téged látlak
Már nem bírom tovább nélküled.
Mert minden dal csak Téged hív
Bárcsak itt lennél,
Újra együtt velem.
Mondd, mért fáj még,
Hisz elmúlt rég,
Mégis visszahúz a szivem."
Kérdező, nagyon komolytalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!