Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kellene? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene? Mit tennétek a helyemben? ) :

Figyelt kérdés

Párommal már 5 éve vagyunk együtt, az elejétől komolyan gondoltuk egymással és müködött is minden.

Most az idő előrehaladtával merültek fel bennem kételyek, amik elgondolkodtattak és véleményt kérnék tőletek.

Ő most 27 éves, kb 21 éves kora óta dolgozik, egy év után elég szép összeget keresett. Aztán összegyült egy kis autóra a pénze, amely aztán javitásokra szorult, majd megelégelte és gyüjtött még, hogy mostmár azért jobbat érdemel és ha költ, akkor meg is érje az árát. Tehát a másik eladása után jócskán pótolt az újabba, ami ugye minden macerával elvitte az egész megtakaritott pénzét.

Beszéltünk az anyagiakról, felhoztam, hogy mostmár azért inkább spóroljunk a jövőnkre, sajnos alánk sem raknak semmit, leglább arra fókuszáljunk, hogy a szülőktől külön élhessünk.

Aztán ő ragaszkodott ahhoz, hogy kell egy quad, mert rég vágyott rá, és együtt is szórakozhatnánk. Oké, meglett a quad, majd pontosan úgy járt, mint az autóval. Az első elég gagyi volt, bajokkal, majd eladta. Persze újra pótolni a pénzhez, jobbat venni, újra elment a megtakaritása.

Újra beszélgetés, megegyeztünk abban, hogy oké, van autó, van quad, élhetünk, szórakozhatunk, mostmár az elsődleges cél a megtakaritás és a jövőnkkel foglalkozni.

Mindezek fenntartása is viszonylag költséges, ám most eszébe vette, hogy elég volt a quadból, motorbicikli kell, gyerekkori álma, és az a terve, hogy eladja a quadot és az árából szerezné be. Azt hiszi, hogy nem kell az eladási áron felül bele fektetnie. Én látom előre, hogy ugyanúgy lesz, mint az autóval és a quaddal, az ilyen dolgok elviszik a megtakaritott pénzét is.

Ugye nekem nincs jogom beleszólni mire költi a pénzét, nem is tettem eddig sem, csak tanácsok szintjén beszélgettünk a dologról, de 5 éve az élete részese vagyok és végig terveztem, elgondolkodtam, hogy mi lesz igy velünk.

Terveink alapján közös házra gyüjtünk, hogy családunk lehessen és megalapozva a jövőnk, de jelenleg nem ezt látom. Pedig most tehetnénk meg a legjobban, hisz szülői házban élünk, szinte itt lakunk nálam(anyukám elköltözött, de itt csak 2 szoba illet engem, szóval ideigelenes, bonyolult...)Szóval épp a rezsit kell fizetni, amit fogyasztunk.

Az ismerősi körünkben a vele egyidős férfiak már sorra megkérik a barátnőjüket, büszkén házasodnak vagy épp megveszik az első házukat és ilyenkor picit elszomorodom. Persze nem akarok én más után menni, de talán ha komolyabban gondolkozna már előrébb lehetnénk az életben, hamarabb letelepedhetnénk.Mielőtt vádoltok, nem érdekelnek a papiros részek, az övé az, amit ő vesz meg. Ugye én nemrég végeztem a tanulmányaimmal, szük egy éve dolgozom és elég szép összeget spóroltam meg, amit a közös jövőnkre szánok. Csak kissé aggaszt ez az egész :(

Remélem nem lett zagyva, köszönöm, ha elolvassátok és válaszoltok!

23n

2019. máj. 5. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Van jogod beleszólni, már ha hosszú távra együtt terveztek. Vagy egyedül fogod kettőtök jövőjét megalapozni????

Gyerek lesz, akkor is az álmok és ha marad kis pénz, lesz pelenka is??

2019. máj. 5. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Többször beszéltél vele családról, mégse kezdett el spórolni, ugyanúgy szórja a pénzt. Nem hiszem hogy változni fog, vagy elfogadod így, vagy új párt keresel.
2019. máj. 5. 13:18
 13/13 Rockarc ***** válasza:

A kozos jovo hianya igen sarkalatos pont. Ha minden masban passzoltok is, ez pont eleg egy szakitashoz. Ugyanis vannak olyan dolgok, amiben nincs pardon, ez is az.

43F

2019. máj. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!