Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a megszakitásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megszakitásos védekezésrőL?

Figyelt kérdés
Sajnos a szervezetem annyira hazavágta a fogamzásgátló, hogy most már nem szedhetem. De gumival meg annyira rossz volt, mintha nem is szeretkeznénk, nem éreztük egymást stb. Igy emellett a védekezés mellett döntöttem, de nagyon rettegek, hogy terhes leszek, mert sose szeretnénk gyereket és félek, hogy milyen további károsodások lennének az abortusz miatt. Kinek mi a tapasztalata/véleménye?
2019. máj. 4. 20:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%
Hogy hogy nincs menstruációd? Egyáltalán nincs vagy csak néha szokott ki maradni? És még csak eszedbe sem jutott kivizsgáltatni magad?
2019. máj. 4. 21:07
 22/37 A kérdező kommentje:
Egyálátálán nincs, gyógyithatatlan a betegségem.
2019. máj. 4. 21:08
 23/37 anonim ***** válasza:
55%
A naptár módszer az milyen? Ülsz a naptar mellett, és imádkozol hogy megjöjjön?
2019. máj. 4. 21:10
 24/37 anonim ***** válasza:
50%

A naptár módszer lényege az, hogy csak peteéréskor tudsz teherbe esni. Ez remélem azért, hogy mindenkinek egyértelmű.

Tehát tulajdonképpen ha nincs peteérésed akkor akár el is mehet benned (beleszámítva azt, hogy egy spermium 5 napig simán életképes). És mivel a peteérés ugye adott időpont (lenne), ezért ki lehet számolni, hogy mikor vagy termékeny. De persze ez is ingadozhat, tehát ha csak nincs valakinek mindig percre pontos ciklusa akkor azért vigyázni kell vele.

De egyébként kérdező ha nincs menstruációd akkor logikusan peteérésed sincs nem? Vagy milyen betegség ez? Az sem biztos, hogy egyáltalán termékeny vagy így.

2019. máj. 4. 21:20
 25/37 A kérdező kommentje:
Hát a barátom szerint 100%, hogy meddő lehetek, azt mondta már többször elment bennem az évek alatt, ezt azért igy mondom, mert most van egy kis memória zavarom.
2019. máj. 4. 21:28
 26/37 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk kezdhetted volna ezzel 😀

Ilyen paraméterek mellett szerintem 100%-os a biztonságod.

2019. máj. 4. 21:42
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

Tehát a barátod csak úgy elmegy benned mert ő úgy gondolja aztán vagy teherbe esel vagy nem? Vagy nem értem ezt az egész helyzetet. Nem zavar, hogy annyira primitív barommal vagy együtt aki simán beléd élvez mert ő most úgy gondolja és el se gondolkozik azon, hogy ezzel árthat neked?

Ha meg fogamzásgátló szedése alatt ment el benned akkor mit várt? Ez lenne a lényege, hogy nem esel tőle teherbe. De ettől közel sem biztos, hogy meddő vagy.

De ha ilyen gondjaid vannak miért nem mész el orvoshoz??? Hogy lehet valaki annyira buta, hogy arról sincs fogalma, hogy mit jelent a betegsége és termékeny-e egyáltalán?

2019. máj. 4. 21:46
 28/37 A kérdező kommentje:
A diploma is. :D
2019. máj. 4. 21:47
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Kis memória zavar... aha, értem.

És most hirtelen kiderült, hogy beléd is élvezett, csak ő nem szólt, te meg nem vetted észre. Ha ennyire nem érzel szex közben semmit, akkor nyugodtan dugjatok gumival, nem lesz semmi különbség.

Azzal viszont az életben többé ne kockáztass, aki ilyen téren átver. Te mész utána abortuszra, a te egészségeddel szórakozik.

Azt meg jó ha tudod, hogy előbb lesz peteérésed, aztán jön meg. Ha nem esel teherbe... de ez fel se fog tűnni, csak ha már rúg a gyerek.

Szóval nyugodtan ügess el nőgyógyászhoz, és vizsgáltasd ki magad, aztán kérj tanàcsot a védekezésre.

2019. máj. 4. 21:48
 30/37 A kérdező kommentje:
28-as olvass vissza és a kérdéseidre választ találsz, mellesleg nem primitiv barom ehhez 2 ember kell, leginkább én erölködtem, ennyi
2019. máj. 4. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!