Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a megszakitásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megszakitásos védekezésrőL?

Figyelt kérdés
Sajnos a szervezetem annyira hazavágta a fogamzásgátló, hogy most már nem szedhetem. De gumival meg annyira rossz volt, mintha nem is szeretkeznénk, nem éreztük egymást stb. Igy emellett a védekezés mellett döntöttem, de nagyon rettegek, hogy terhes leszek, mert sose szeretnénk gyereket és félek, hogy milyen további károsodások lennének az abortusz miatt. Kinek mi a tapasztalata/véleménye?
2019. máj. 4. 20:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
45%

Le lesz pontozva, de ez a valóságon nem változtat.

A megszakításos védekezés olyanoknál lehet okés módszer, ahol a felek nem agyhalottak.

Fontos ismerni a testét az embernek hozzá. Természetesen leginkább a férfinek. Azelőtt kell leállnia, hogy elindulna az ejakulációs folyamat.

Nem az utolsó pillanatban kell kikapni, hanem jóval előtte. Tehát a férfi szex alatt nem juthat orgazmus közelbe.

Éreznie és tudnia kell a férfinek, hogy hol van ez a határ.

Azt fontos megérteni, hogy az előváladék tartalmazHAT gyerkőcöket, de csak és kizárólag akkor, ha az előző ejakulációból maradtak bent.

Tehát önmagában az előváladék soha nem tartalmaz spermiumot.

Ezt fenntartani úgy lehet, hogy:

Nincs két menet egymás után.

Az a biztos, ha 12-24 óra eltelik két aktus között. Ezalatt a férfi megmossa lent a pöpöst és pisil is.

Így nem kerül az előváldékba előző ejakulációs 'maradék'.

Amennyiben előjáték is van, akkor se juthat a férfi orgazmus közelébe. Ha elindult a folyamat, akkor onnantól nem szabad folytatni. Itt fenn áll a lehetősége annak, hogy bizonyos mennyiségű spermium már a 'csőbe jutott'.

Hiába nem jött ki semmi a kukija végén, az nem számít.

Amennyiben ezeket az apróságokat betartjátok, akkor nem lehet baj.

Viszont a legtöbben erre nem képesek, így számukra a megszakítás szerencsejáték. Konkrét beleélvezés nélkül kicsi az esély a fogantatásra, de ott van.

A fentiek betartásával pedig nincs ott.

Képesnek érzed magad és a párod arra, hogy így működjön a dolog?

2019. máj. 4. 20:21
 12/37 anonim ***** válasza:
25%

Naptár módszerrel egész biztonságos. De csak annak aki valóban érzi, hogy mikor van peteérése. Nem vagyunk gépek, simán csúszhat heteket ide-oda. Én szerencsés helyzetben vagyok mert minimális fájdalommal jár az a 4-5 nap, így mindig tudom, hogy mikor van. Szóval nekem balesetmentesen működött kb egész életemben. De ettől még senkinek nem fogom ajánlani.

Kísérletezzetek többféle gumival. Próbáljátok ki a noname márkákat is. Van amivel egyáltalán nem kínszenvedés szexelni mert alig érzed. Végig kell próbálgatni több félét, kizárt dolog, hogy nincs olyan amivel jó lenne a szex.

2019. máj. 4. 20:21
 13/37 anonim válasza:
26%

Van még női kondom,de a barátnőm mondta borzalmas. Ők kondommal védekeznek. Úgy tudom már van olyan spirál is ,amit ilyen esetekben alkalmaznak.

A megszakításos védekezéssel az a baj,hogy az előváladék is tartalmaz spermát. Simán babás lehetsz,ha így akartok védekezni.

2019. máj. 4. 20:24
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Használj akkor pesszáriumot, vannak orvosi szilikonból készült magas minőségűek, nem olcsó de nem kell sűrűn újat venni (átlag 2 év). A Pearl indexe 94%, spermiciddel kiegészítve pedig közel 98, ami lássuk be elég jó és hormonmentes. A megszakításos védekezés orosz rulett és lehet vannak, akiknél beválik hosszú évekig, az téged marhára nem fog vigasztalni, mikor váratlanul mégis teherbe esel, a naptározós meg a Kelenföldnél kiszállós módszer mellett.
2019. máj. 4. 20:31
 15/37 anonim ***** válasza:
80%

Rettegés helyett a facé nem mész el nőgyógyászhoz? Lehet spirálod akkor is ha nem szültél, és sima fogamzásgátlóból is ezer meg egyféle van, hormon mentes is. Ha az amit eddig szedtél nem jó, akkor ki kell próbálni egy másikat. De ezért van a nőgyógyász, hogy ezeket megbeszéld vele.

Te meg kedves 32/f, ha kihúznád egy pillanatra a nőgyűlölő fejed a s_ggedből, akkor tudnád, hogy csodás kis országunkban 40 éves kor alatt senki nem köttetheti el magát, se férfi se nő, csak ha már legyártotta az elvárt 3 utódot.

2019. máj. 4. 20:35
 16/37 anonim ***** válasza:
26%

Amit 11 leirt, az valami borzalom. Egy életet leélni úgy, hogy nem éled át a szerelmeskedés örömét...?! Na neee!

Menj el nőgyógyászhoz, és kérdezz rá, hogy mit tud javasolni. Van olyan spirál, amit fel tud tenni. (Nekem nem vált be, 2 hetente jött meg, 15-20 napra, pokoli görcsökkel és niagarával.)

Sokkal célszerűbb, mint troll válaszokra bízni magad.

2019. máj. 4. 20:40
 17/37 A kérdező kommentje:
Külföldön elköttetik, csak nagyon drága :/
2019. máj. 4. 20:40
 18/37 anonim ***** válasza:
73%

Mi évekig megszakítással védekeztünk és nem lett belőle baba, de azért nektek nem javasolnám, nálunk azért mindig játszott a lehetőség és nem lett volna probléma, ha esetleg mégis becsusszan egy szerelemgyerek. Mi is úgy csináltuk, ahogyan a 11-es mondta, a férjem kielégített, utána kiverte a hasamra/hátamra vagy valami, szóval nem úgy nézett ki, hogy szexeltünk és csak az utolsó pillanatban kirántotta, hogy még éppen nem belém élvezett. Ezt így mondhatni könnyen betartottuk és nem lett belőle baba, de mi már házasság közelében és utána, mindketten önálló, dolgozó emberekként csináltuk, és akartunk is babát idővel, csak éppen nem pont akkor.

Spirált felrakathatsz te is, csomó barátnőmnek spirálja van és még egyikük sem szült. Nyilván nem ugyanazt a típust kapják, mint aki már szült, de létező opció. Beszélj a nőgyógyászoddal, hogy esetleg ő milyen alternatívát javasol, egyébként Jankát én is követem, baromi jó és hasznos dolgokat mond, ha tényleg a megszakítás mellett teszitek le a voksotokat akkor abszolút javaslom megnézni pár videóját, sokat segíthet.

2019. máj. 4. 20:43
 19/37 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs menstruációm, szóval az 5 és fél év alatt sokszor belém élvezett már, de semmi.
2019. máj. 4. 20:52
 20/37 anonim ***** válasza:
67%
Szóval fogamzásgátló szedése mellett hiába élvezett beléd nem lettél terhes? Döbbenet!
2019. máj. 4. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!