Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire számít, hogy milyen a lány melle?
Nagyon fiatal vagyok (15) és elég nagy mellem van, de sajnos nem úgy áll, ahogy kéne.. Bármit tettem, lógnak, nem a hasam közepéig, de azért eléggé. Amúgy, melltartóban nagyon szép kerek melleim vannak, de amint lekerül a melltartó.. botrány:S Ha hanyatt fekszem is rondák, mintha szétcsúsznának. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer lesz barátom, hogy fogok merni levetkőzni előtte ilyen mellekkel?:(
Fiúk, benneteket ez mennyire zavarna?
"de sajnos nem úgy áll, ahogy kéne"
Hidd el, pont úgy áll ahogy kell neki, nem kicsi és nem műanyagból van, mit vártál nulla gravitációt?
'Tökéletes' melle másnak is csak szilikonnal/photoshoppal van, de az olyan egy normális srácot kevésbé fog meg mint az igaziak. (velem legalábbis így van)
Imádni fogják őket a fiúk (az osztálytársaid már most is imádják) abban biztos lehetsz.
28/F
Nekem egyáltalán nem számít, a lány szeméylisége a lényeg.
20f
szia, ha küldenél egy képet, vagy feltöltenél akkor még jobb válaszokat tudnánk adni, amúgy szerintem nincs semmi baj a melleiddel, egy kis edzéssel kicsit feszesebé lehet tenni szerintem(mell edzés), de szerintem a körülötted lévő srácokat nem nan zavarja a látvány, lehet h még gerjednek is rád(sztem énis gerjednék:))
Sztem nem zavarna senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!