Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít ha a lány az idősebb? (21L,19F)
Figyelt kérdés
Számít a lánynak hogy fiatalabb vagyok? Nektek volt már hasonló? Mi lett a vége?2011. szept. 24. 23:01
2/3 anonim válasza:
Nem gáz. De ez rajtad is múlik. El tudnád képzelni, hogy egy olyan csajjal akarj járni, aki kedvesnek, okosnak, szépnek stb. tart, vonzódik hozzád, de idősebb 2 évvel, és emiatt nem járna veled? Szerintem ha a lány így áll hozzá a dolgokhoz, akkor úgyse mennél sokra vele, ha meg nem így áll hozzá, akkor simán próbálkozhatsz:)
3/3 anonim válasza:
Figyi, ha őszintén szeretitek egymást, és megvan köztetek a bizalom, megértés, na meg persze a szerelem, akkor abszolút nem számít. Közhely, de igaz, hogy a szerelemben nem számít a kor... Most hogy egy példát mondjak, a nővérem és a barátja 2 éve nagyon jól megvannak, együtt is élnek már, nővérem 22 éves, a barátja pedig 20. Furcsa de nem mondanám azt hogy 2 év van köztük, mert annyira illenek egymáshoz, hogy komolyan fel se tűnik... Ne parázz ezen szerintem, mert ha szeret téged, úgysem az fog számítani neki, hogy fiatalabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!