Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményed? Mit érez a barátom, visszafordítható-e a helyzetünk, van kiút?!
Kérdőre vonom a barátom, de azért úgy, h ne érezze h vallatás, és leugatja a fejem. Néha ha megkérdezem tőle, h szeret-e, akkor igen a válasz. Szokta mondani magától is azért.
Elég furcsán viselkedik. Kérdeztem van-e másik nő a háttérben, azt mja nincs, és ezért is leugatja a fejem, h mé nem tudok lenyugodni?!
Megkérdeztem tőle, h mindig szeretni fogsz? Azt válaszolta igen, közben nagyon a szemembe nézett(mert mindig mondom neki, h szemembe!)de utána jobbra-balra mozgatta a szemét, mintha hazudna, és aztán a gondterhelt arcát látom, mintha azt mondaná magában, h szegény lány...
Sokat aggodalmaskodok, tudom, mert nem érzem h szeret.... SOKAT VESZEKEDTÜNK, vertem is őt, nem is kicsit. Most nézzetek bolondnak, de ilyen vagyok. Fél éve elég durván ezt művelem. pár napja leálltam, mert most jöttek ezek a változások, következmények.
!!!!----Amióta nem csak szóban bántottam, hanem testileg is, azóta megváltozott. Ugyanúgy ölelget, de vhogy más.......
hozzáteszem a szexet sohasem akarta, minidg én kezdeményeztem!!
2év/19l
az orvosos témát már be lehetne rekeszteni, mert ez a része nem hat meg:D
nekm egy visszafordító módszer kéne.
és sztetek, ha kidobnám, nem nyögné vissza magát?! dehnem! és még messzebb kerülnénk egymástól.
Ne csodálkozz hogy jobbra balra mozgatja a szemét szerencsétlen. Csoda hogy még bírja ezt a nyomást amit rágyakorolsz. Inkább össze kéne tenned hogy van aki tud melletted ilyen türelmes lenni, nem hogy még szeretni is!
Anyukájától vagy egy havernőjétől már neked kéne visszaadni maflást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!