Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi erről a véleményed? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményed? Mit érez a barátom, visszafordítható-e a helyzetünk, van kiút?!

Figyelt kérdés

Kérdőre vonom a barátom, de azért úgy, h ne érezze h vallatás, és leugatja a fejem. Néha ha megkérdezem tőle, h szeret-e, akkor igen a válasz. Szokta mondani magától is azért.

Elég furcsán viselkedik. Kérdeztem van-e másik nő a háttérben, azt mja nincs, és ezért is leugatja a fejem, h mé nem tudok lenyugodni?!

Megkérdeztem tőle, h mindig szeretni fogsz? Azt válaszolta igen, közben nagyon a szemembe nézett(mert mindig mondom neki, h szemembe!)de utána jobbra-balra mozgatta a szemét, mintha hazudna, és aztán a gondterhelt arcát látom, mintha azt mondaná magában, h szegény lány...

Sokat aggodalmaskodok, tudom, mert nem érzem h szeret.... SOKAT VESZEKEDTÜNK, vertem is őt, nem is kicsit. Most nézzetek bolondnak, de ilyen vagyok. Fél éve elég durván ezt művelem. pár napja leálltam, mert most jöttek ezek a változások, következmények.

!!!!----Amióta nem csak szóban bántottam, hanem testileg is, azóta megváltozott. Ugyanúgy ölelget, de vhogy más.......

hozzáteszem a szexet sohasem akarta, minidg én kezdeményeztem!!

2év/19l

2010. júl. 5. 22:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ácsi, én elengedném, de nem akar szakítani!
2010. júl. 5. 22:53
 12/24 A kérdező kommentje:
de benne van a pakliban az is, h elköltözik szeptemberbe, suli miatt. addig még úgy gondolhatja, h kihúzza mellettem?:S
2010. júl. 5. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:
akkor tanulj meg magadon egy kicsit uralkodni. hidd el így elveszíted a srácot .és máást sem fogsz így megtartani. nagyon ilyesztő ám, ha egy nő ilyen agresszív. ilyenkor vegyél mély levegőt, és képzeld magad fordított helyzetbe. kérd a párod, hogy segítsen neked, és amikor ilyen agresszív vagí tegyen eléd egy tükröt hogy lásd milyen borzalmas vagy!!!!!!!
2010. júl. 5. 22:55
 14/24 anonim ***** válasza:
Figyi mondd meg neki hogy vége... Ha agresszív vagy akkor tényleg keress fel egy orvost!!!! Nem vicc. Ki tudja mit fogsz még csinálni a közeljövőben. Agresszív állat... :@
2010. júl. 5. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
gondolj már bele 1 kicsit, ha most olyen fiatalon agresszív vagy, és csak a barátodat ütöd vered vita közben, mi lesz ha lesz 1szer 1 férjed, és gyereked. rettegésban fog élni a családod_???????? DE IGEN IS EL KELL MENNED ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!! gondolkozzál már. ez segítene neked az egész életeden!!!!
2010. júl. 5. 23:03
 16/24 A kérdező kommentje:

az orvosos témát már be lehetne rekeszteni, mert ez a része nem hat meg:D

nekm egy visszafordító módszer kéne.

és sztetek, ha kidobnám, nem nyögné vissza magát?! dehnem! és még messzebb kerülnénk egymástól.

2010. júl. 5. 23:07
 17/24 anonim ***** válasza:
A te legnagyobb bajod az,hogy nem veszed komolyan a problémát!A viselkedésed beteges és ezt te is tudod,csak épp megvonod a vállad,hogy fogadjon el így,ahogy vagy.Szerinted mi fog történni,ha most kapsz egy-két jótanácsot,változik a helyzet,közelebb kerültök egymáshoz,aztán mi lesz? Ha megint olyat tesz,ami neked nem tetszik,akkor kap egyet,hogy a fal adja a másikat?Hosszútávon kellene neked megoldás,ezért javasolja neked mindenki az orvost,a helyzeti kezelés nem jó semmire.Lehet,hogy ezt a srácot már elveszítetted,de ha soha nem fogsz szembe nézni azzal,hogy gondod van,akkor az életben NEM lesz egy normális kapcsolatod,mert ilyen ember mellett senki nem akar élni!!!
2010. júl. 5. 23:33
 18/24 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz hogy jobbra balra mozgatja a szemét szerencsétlen. Csoda hogy még bírja ezt a nyomást amit rágyakorolsz. Inkább össze kéne tenned hogy van aki tud melletted ilyen türelmes lenni, nem hogy még szeretni is!

Anyukájától vagy egy havernőjétől már neked kéne visszaadni maflást!

2010. júl. 5. 23:39
 19/24 A kérdező kommentje:
de akkor mi a büdös francért van még velem, ha már elveszítettem????????? ezt mondjátok meg!!!
2010. júl. 5. 23:55
 20/24 anonim ***** válasza:
mert fél elhagyni, hiszen te tök labilis vagy. én kinézném belőled (bocsi) hogy ha szakítana veled, akkor össze-vissza vernéd, vagy utána ha elmenne zaklatnád, esetleg azzal fenyegetőznél, hogy kárt teszel magadban. hidd el, itt nem akar senki sem rosszat neked, segítség képpen mondják az orvost. elhiszem, hogy nem akarod beismerni, hogy nincs rá szükséged, de gondolkozz el rajta egy kicsit. olvasd vissza a kérdésed...agresszív vagy nagyon, és ez bizony nem jó... segíts magadon még ilyen fiatalon, vagyis engedd hogy segítsenek!!!!!!!!!!!
2010. júl. 6. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!