Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményed? Mit érez a barátom, visszafordítható-e a helyzetünk, van kiút?!
Kérdőre vonom a barátom, de azért úgy, h ne érezze h vallatás, és leugatja a fejem. Néha ha megkérdezem tőle, h szeret-e, akkor igen a válasz. Szokta mondani magától is azért.
Elég furcsán viselkedik. Kérdeztem van-e másik nő a háttérben, azt mja nincs, és ezért is leugatja a fejem, h mé nem tudok lenyugodni?!
Megkérdeztem tőle, h mindig szeretni fogsz? Azt válaszolta igen, közben nagyon a szemembe nézett(mert mindig mondom neki, h szemembe!)de utána jobbra-balra mozgatta a szemét, mintha hazudna, és aztán a gondterhelt arcát látom, mintha azt mondaná magában, h szegény lány...
Sokat aggodalmaskodok, tudom, mert nem érzem h szeret.... SOKAT VESZEKEDTÜNK, vertem is őt, nem is kicsit. Most nézzetek bolondnak, de ilyen vagyok. Fél éve elég durván ezt művelem. pár napja leálltam, mert most jöttek ezek a változások, következmények.
!!!!----Amióta nem csak szóban bántottam, hanem testileg is, azóta megváltozott. Ugyanúgy ölelget, de vhogy más.......
hozzáteszem a szexet sohasem akarta, minidg én kezdeményeztem!!
2év/19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!