Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam szerintetek valamit? Visszafordítható?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik,el is kérte a számom,taliztunk is ez ment 3 hétig.Már láttam a szemén hogy kezdem igazán érdekelni,erre ágyba bújtam vele.Mondta h másnap hív.Hívott is,ott aludtam.De érzem,hogy valami megváltozott.Vagy csak a képzeletem játszik velem?Annyira akarom ezt a pasit!Már megkapott,mit tehetnék hogy érdekeljem,vagy belém szeressen így is hogy érezte már a testem???Volt már ilyen kalandom a pasi belém szeretett.2009. nov. 24. 18:32
1/9 anonim válasza:
semmi csak rájött h egy könnyen kapható k. vagy
2/9 anonim válasza:
Vagy csalodott valamilyen teren benned, igy, hogy megdongetett, vagy csak arra kellettel neki, vagy csak kepzelodsz.
3/9 anonim válasza:
Ezúttal nem biztos,hogy ilyen szerencséd lesz,mert ő nem gondolja olyan komolyan,mint Te.Aki lek..ázott,az menjen vissza a templomba,mert 5 perc múlva kezdődik az esti mise!
4/9 anonim válasza:
lehet h bűn volt kimondani, meg megyek is meggyónni, de akkor is igaz amit mondtam
5/9 anonim válasza:
Ez a pasi egy riban*c fas*z. Máskor fél évig húzasd az agyát, még meg is kéri a kezedet!
6/9 anonim válasza:
Mert Te ismered a Kérdezőt személyesen,és Te tudod,hogy ő egy k..a,aha.Viszont te hithű keresztény vagy! :-D Egyébként,Kérdező,ha úgy érzed,nem vesz komolyan a barátod,és csak kihasznált testileg,akkor nyilván van valami alapja a sejtéseidnek.Ez esetben nem érdemes ilyen pasi miatt őrlődni!
7/9 A kérdező kommentje:
Drága első válaszadó!Megfordult a fejemben pár igen becses gondolat,de arra döntöttem nem leszek gátlástalan,mint Te!Egyébként ajánlok Neked,politikai oldalakat,ott jogosan ócsárolhatsz bárkit.A többi válaszadónak köszönöm,további válaszokat szívesen várok!!!
2009. nov. 24. 18:48
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, bizony az lehet a dologban, hogy túl hamad adtad magad:(
Én is így jártam a volt barátommal. 3 hét után lefeküdtem vele, 2 hét múlva repültem "nekiez nem működik + nem szerelmes szöveggel" :(
9/9 A kérdező kommentje:
Ki gondolná h 3 hét kevés...Na mindegy,ez már lefolyt dolog,legközelebb jobban figyelek.Az a poén az egészben,hogy éreztem én hogy nem kellene,de mégis megtettem....Ráadásul nem is adtam bele mindent,csak agyalni tudtam közben....
2009. nov. 26. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!