Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a ribancok mitől változnak meg? Egyáltalán megváltoznak?
Figyelt kérdés
Mi az a dolog ami után már a lányok is új életet akarnak kezdeni és felhagynak a régi életükkel ami tele volt egy éjszakás kalanddal, vagy rövidebb szexkapcsolattal? Mikor gondolják azt, hogy ez már tényleg túl sok és változtatni akarnak? Írhatnak ribancok és volt ribancok egyaránt illetve fiúk is!2010. júl. 5. 21:38
11/19 anonim válasza:
Pontosan mit is értettél a "ribancon" ?
Azokat a csajokat, akiket fűzöl 1-2 hónapig, aztán meg lapátra teszed őket?!
Ha ők ribik, akkor Te mi lehetsz?
Szerintem egy lány sem úgy indul neki az életnek, h min. 120 ffival le akar feküdni...
Inkább azt tudom elképzelni, h rendszeresen becsapják őket.
12/19 anonim válasza:
Sosem változnak meg igazán, legfeljebb megjátsszák magukat, de előbb-utóbb újra előjön belőlük. Ahogy Mikszáth megírta, "ami karika, az gurul is".
13/19 anonim válasza:
ma 21:58:
A fenéket csapják be őket. Ismerek pár ilyet, és újra meg újra ugyanolyan típusú férfiakkal próbálkoznak, akik csak le akarják őket fektetni. Amikor kidobják őket, akkor persze megy a hiszti, hogy minden férfi milyen, aztán újra ugyanabba a hibába lépnek. Szerintem azt kapják, amit érdemelnek, illetve amit szeretnének.
14/19 anonim válasza:
21:58 vagyok:
ha Te mondod, elhiszem.
Bár nehéz beletörődnöm, h ennyire le tud valaki alacsonyodni.
15/19 anonim válasza:
nos nem tudom hogy ott mi volt az ok de ismertem egy csajt akiről azt hittük hogy nimfomániás, mindenkivel össze vissza kefélt(pl. elmentünk kávézóba és az egyik pincérrel bevonult a mosdóba, szex klubokba járt, kidobta a pasiját 2 hét után mert kevés volt a napi 3 szex) aztán egyszer csak bekattant valami (szerelmes lett??) összejött egy sráccal 3 hónap múlva összebútoroztak újabb 3 hónap múlva terhes lett, örömmel várták a babát és örömmel nevelgették aztán összehoztak még egyet. A csaj nagyon felnőttes, komoly lett.
16/19 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen ismerősöm aki 14-23 éves koráig ribi életmódot folytatott aztán elege lett belőle és hosszabb kapcsolatra vágyott, szégyelli a múltját és szerintem nehéz is feldolgoznia. Szóval idővel "kigyógyulhatnak" És ha megtörténik utána nem kell megvetni a múltja miatt
17/19 anonim válasza:
A kurv@ból lesz a legjobb feleség!ahogy a közmondás is szól ugyebár.Van a többség életében egy olyan korszak,ahogy nekem is volt hogy élni 1000el,ez megy 1-2-3-5 vagy még több évig,s váratlanúl vmi megváltozik az emberben,ahogy érik idősödik megváltoznak az értékrendek az igények,másra vágyunk mindenféle tekintetben,egyszer minden hajó kiköt egy kis szigetnél:Dvagy valahol...
18/19 anonim válasza:
Rájöttem hogy a férfiak még 1éjszakára se valóak,nem éri meg azt a csekély energiát se beléjük fektetni.Amikor az ember már keresztűl kasúl kiismerte már magát a hímegyedeken és rájön hogy nélkülük is kerek a világ..f@rok meg 5méterenként van a világban.Tömören és röviden ennyi.Hála a nők többségének még 30életévük betőltése előtt pár évvel megjön az eszük.
19/19 anonim válasza:
És kedves kérdező,mégannyit hogy szebb szót használjál mert a nememről beszélsz,s igen ha ezek az átkozott lotyócskák nem lennének ti se tudnátok alkalomadtán hova űríteni azzal a b_nkó agyatokkal.Mi is feltehetnénk a kérdést?A férfiak mikor lesznek hajlandóak még 50évesen is parancsolgatni a farkuknak,mert minden 5ik férfi szétcsalja a feleségét kortól függetlenűl.Ezt a kérdést miért nem teszik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!