Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változnak az érzelmek egy távkapcsolatban?
Például hogyha nem találkoztok 3 hónapig..
-Az idő múlásával erősödnek az érzelmek vagy gyengülnek?
Mert gondolom, hogy nem hiányozhat folyamatosan 3 hónapon keresztül valaki ugyanolyan intenzitással. Vagy nem vágyhatsz a szexre ugyanannyira.
Mert én pl azt vettem észre magamon, hogy az elején teljesen depressziós lettem, egy hónapon át, így a második hónapra összeszedtem magam, lefoglalom magam munkával, tanulással, nincs is szabadidőm. És így pl. már sokkal türhetőbb a hiánya több szempontból. Ez normális, vagy rosszat jelent?
Persze tudom, ezekre a dolgokra nincsen séma, személyes tapasztalatok érdekelnének.
23/L
Nekem egyáltalán nem tett jót a távkapcsolat, bár attól is függ, milyen sűrűn találkoztok és mennyire komoly. Kb fél éve voltam együtt a barátnőmmel, mikor az egyetem miatt 220km-re kellett mennem és persze gondoltam, hogy nem lesz jó vége, de abban a helyzetben számomra megváltozott minden körülmény és egyszerűen teljesen másképp álltam hozzá is. Nem volt más lány ott, csak egyszerűen megváltozott minden, 2 hetente találkoztunk és kezdtem magamon is észrevenni, hogy már szinte a napi kapcsolattartáshoz sincs sok kedvem. Aztán persze nem lehetett más a vége, mint szakítás. Szóval a helyzetedben, ha le tudod magad foglalni és nem érzel változást, akkor elképzelhető, hogy működik majd, nekem nem jött össze és nem is valószínű, h belevágnék megint.
20/F
FAKhelper-t kérdezném, vagy valakit, aki átélt hasonlót, mint ő.
Utólag visszanézve hogyan lehetett volna megmenteni a dolgot, hogy ne így történjen, hogy ne távolodj el attól a lánytól érzelmileg? Tehetett volna ő bármit, amivel fenn tudja tartani az érdeklődésedet, az iránta érzett lángolásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!