Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg az érzéseim gyakran és ilyen erősen a barátnőmmel kapcsolatban?
17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16, egy éve vagyunk együtt. Jól kijövünk egymással és minden rendben van közöttünk minden téren. Kedves, okos és szép lány, nagyon sokszkor úgy érzem, hogy bármennyi időt el tudnék vele tölteni, és teljesen hozzám való. De sajnos nagyon sokszor hazudom neki azt, hogy valami programom van, vagy dolgozom vagy ilyesmi, hogy ne találkozzunk, mert sokszor úgy érzem, hogy képtelen vagyok vele egy órát is eltölteni. Ezzel szemben amikor szórakozni megy a barátaival, mindig nagyon aggódom érte, és alig várom, hogy reggel hívjon. Megint máskor meg minden mondata és minden tette nagyon tud bosszantani.
Más is érzett már ilyet? Remélem érthetően fogalmaztam, köszönöm ha elolvasod és válaszolsz.
Először is köszönöm a gyors válaszokat.
Sokat gondolkoztam már ezen, nagyon sajnálom őt, hogy hazudok neki, de mégsem mondhatom azt, hogy semmi kedvem találkozni veled, mert ezt azt hiszem nem jönne ki túl jól. Csak az a baj hogy semmi negatívumot nem tudok felhozni vele kapcsolatban, ahogy írtam, nagyon okos és aranyos lány, talán én vagyok inkább magamnak való.
Kedves 17/F. Ha egy éve jársz egy lánnyal, aki egy közös év után is ilyen ambivalens érzéseket vált ki belőled, az semmi jót nem jelent. Tényleg gondold át az egész kapcsolatot.
A másik, hogy ez egy alja dolog, hogy hazudsz. Ha én rájönnék, vagy elmondanád egyszer, páros lábbal rúgnálak ki érte. Nagyon megalázó ez a lányra nézve. Neki is jobb lenne egy olyan fiú, aki tényleg szívesen van vele, és nem hazudik, hogy ne kelljen találkozni. De neked is jobb lenne egy olyan lány, akinek nem "kell" hazudoznod.
Jobb volna szakítani, mert ez az egész nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!