Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel ma vagyunk két hónaposak. Tanácsot kérnék azzal kapcsolatban, hogy mit vegyek neki ajándékba. Ötletek?
Felesleges hónapfordulókra ajándékot venni,inkább évfordulóra vegyél neki valamit!
Mondjuk mi sem szoktunk ajándékozni a párommal,még évfordulóra sem,mert minek????
Holnap leszünk 4éve együtt:)
12:32-es vagyok
Nem tudom, de nekem jól esik nagyon, hogy kapok tőle valamit, és én is adhatok neki! :D
vaqy elvihetnéd valahova sétálni, vagy kitalálni egy jó kis programot. De igaz, hogy nem csak ezen a napon kell.
mi is szoktunk meglepni egymást, vagy kitalálni egymásnak ilyen apróságokat, és ha épp hónap forduló van akkor ráfogjuk:)
bár az is kérdés hogy hány évesek vagytok fiatalabb korban lehet neked van igazad akkor még fontosabbak az ilyesmik. Ha úgy érzed lepd meg valamivel, úgy gondolom 2hónap után már személyesebb dolog is lehet az, arra neked kéne legyen ötleted (de nem kell mindig ünnepre fogni, alkalmanként spontán is lepd meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!