Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom levágatta a gyönyörű haját oldat pár mm-re ès azóta képteen vagyok ránézni mert sírógörcsöt kapok, velem van a problèma?
Megértelek.
És azzal is egyetértek, hogy ha ezt a kérdést egy férfi tette volna fel, akkor rögtön jöttek volna azok a válaszok, miszerint undorító egy nő rövid hajjal, hagyd el, ki akarna egy ilyen nővel szexelni. Bezzeg fordítva...
Beszéljetek meg egy köztes állapotot, hogy ha zavarja a hosszú haj, akkor legyen félhosszú. Ő is levágatta, meg neked is megmarad egy kicsi a hajából.
Amúgy biztos megszokod. A barátom szakállat meg bajuszt növesztett. Kiskoromtól fogva undorodom az ilyen férfiaktól. Nem is szólt, hogy növeszteni akarja... Mondtam neki, hogy oké, de ne növessze meg nagyra, mert akkor nem fogok hozzá vonzódni. Szóval most rövid van neki. Mindketten találtunk egy középmegoldást, így úgy érezzük, mindketten megkaptunk egy kicsit abból amit akartunk.
Én mondjuk mindig kikérem a véleményét, most pl. tetoválást csináltattam és fogok is még, de mondtam neki. Azt mondta tetszik neki, csak ne varrassam magam teli. Részemről oké, részéről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!