Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom levágatta a gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom levágatta a gyönyörű haját oldat pár mm-re ès azóta képteen vagyok ránézni mert sírógörcsöt kapok, velem van a problèma?

Figyelt kérdés
Erőteljes hajféstisem van, imádom a barátomat, természetesen minden belső és külső tulajdonságával együtt, de van nálam egy kritikus dolog, nem bírom elviselni az oldalt lenyírt hajú fiúkat, egyszerűen rosszúl leszek amikor rájuk nézek szerintem ennyire hülyén néznek ki. A barátom a szép szőke haját lenyiratta teljesen oldalt, a tetejét meg meghagyta, és egyszerűen a szép külsejét, teljesen de teljesen elrondította, egyszerűen borzalmasan néz ki. Nem tudom hogy most mit tegyek mert nagyon hiányzik de egyszerűen nem akarom így látni. Ameddig picit meg nem nő a haja addig kerülni szeretném mert egyfolytában sírógörcsöt kapok tőle, ami biztos nem normàlis, de olyan mintha nem is ő lenne. Tud valaki tanácsot adni? Félek, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatunkat, ráadásul nem tudom hogyan mondjam el neki őszintén és nem sértően hogy ez nekem nagyon nem jön be.
2019. ápr. 27. 09:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na b+ Én meg nem találok olyan lányt, akinek bejönne a hosszú hajam. Néha már elgondolkozom, hogy lehet könnyebb lenne az ismerkedés, ha levágatnám rövidre, mint a "normális" embereknek.
2019. ápr. 27. 21:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Egy pszchiátert
2019. ápr. 27. 23:16
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Megértelek.

És azzal is egyetértek, hogy ha ezt a kérdést egy férfi tette volna fel, akkor rögtön jöttek volna azok a válaszok, miszerint undorító egy nő rövid hajjal, hagyd el, ki akarna egy ilyen nővel szexelni. Bezzeg fordítva...

Beszéljetek meg egy köztes állapotot, hogy ha zavarja a hosszú haj, akkor legyen félhosszú. Ő is levágatta, meg neked is megmarad egy kicsi a hajából.

Amúgy biztos megszokod. A barátom szakállat meg bajuszt növesztett. Kiskoromtól fogva undorodom az ilyen férfiaktól. Nem is szólt, hogy növeszteni akarja... Mondtam neki, hogy oké, de ne növessze meg nagyra, mert akkor nem fogok hozzá vonzódni. Szóval most rövid van neki. Mindketten találtunk egy középmegoldást, így úgy érezzük, mindketten megkaptunk egy kicsit abból amit akartunk.

Én mondjuk mindig kikérem a véleményét, most pl. tetoválást csináltattam és fogok is még, de mondtam neki. Azt mondta tetszik neki, csak ne varrassam magam teli. Részemről oké, részéről is.

2019. ápr. 28. 14:02
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi degenerált idióta, Jézusom... Jó hogy nem már be kell jelentenie előre, ha fodrászhoz megy. Felnyírták neki oldalt,most mi lesz? Férfi létére levágatta oldalt a haját, felháborító, hívjátok a papot, hozzátok a szentelt vizet! Szerintem mondd meg neki, hogy így rá sem bírsz nézni és ha van egy csöpp esze, akkor kidob, mint macskát sz@rni, bár gyaníthatóan vele is komoly gondok vannak, ha egyáltalán szóba állt veled. Ezt a hisztis némbert, isten mentsen minden normális férfit tőled a jövőben! Mondjuk én semmilyen fétist nem tolerálok senkinek, taszít az összes, olyan mindegy, hogy a hajra, vagy a lábujjakra gerjed valaki, beteg mind az összes. Jöhet a nulla, nem lesznek álmatlan éjszakáim miatta...
2019. ápr. 28. 14:52
 25/26 anonim ***** válasza:
# 12 Nagyon önző nő lehetsz.
2019. ápr. 28. 15:03
 26/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
12-es: Még talán jót is tennél ezzel annak, aki képtelen rövid hajú nőhöz vonzódni.
2020. nov. 15. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!