Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nevet aközben mikor azt mondja hogy gyönyörű vagyok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 15:46
1/11 anonim válasza:
Mi lenne ha ezt tőle kérdeznéd meg és nem idegenektől?
2/11 anonim válasza:
.... mert valójába ocsmány vagy, és hazudik.
Szívesen segítettem, ha már ilyen idióta kérdés jött.
3/11 anonim válasza:
valószínű nem vagy túl szép
ezért nevet
kínjában, hogy hazudnia kell
ne kérdezz ilyet, jobb lesz mindenkinek
4/11 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Én honnan tudjam, hogy miért nevet? Csak ő tudja megmondani..
5/11 anonim válasza:
Nem az lehet, hogy borzasztó önbizalomhiányos lány vagy? Pont azért neveti el magát közben, mert már neki is kínos, hogy szinte beléd kell sulykolnia ezt minden alkalommal. És már nem bírja ki nevetés nélkül. Szerintem ez nem gúnyos, hanem bátorító nevetés - én mondjuk egy ilyen után még meg is ölelném a barátnőmet, ebből biztos venné a lapot.
6/11 anonim válasza:
Kérdező, ez a FELNŐTT párkapcsolatok!
7/11 anonim válasza:
A személyiségedre érti, és azért nevet, mert túl árad benne a boldogság, amit a feléd érzet szerelme s kapcsolatok beteljesült állapota okoz.
De kérdezd tőle.
8/11 anonim válasza:
Hát mivel a beszélgetés többi részét, hangszínét, személyiségét te látod, hallod s ha megtudod különböztetni az alap emberi furcsa dolgokat mint irónia, büszkeség, boldogság, gúny stb akkor csak rájössz...
9/11 anonim válasza:
lehet hogy szép vagy és azért nevet mert örül hogy ezt mondhatja neked.
De lehet, hogy mindenen nevet, mert közben gyp-és csak te nem tudsz róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!