Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emike0309 kérdése:

Valami iszonyatosan meg valtozott. Miert? Hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tanacsot szeretnek kerni. Lassan 5 honapja egyutt vagyok egy sraccal. Ezelott volt egy hat es fel eves kapcsolatom... soha eletemben nem szerettem ugy senkit mint ezt a gyereket, meg az exemet se. Az elejen annyira jol ereztuk magunkat, annyira boldogok voltunk, annyira odafigyeltunk egymasra. Most.... olayn szinten elhanyagol a gyerek.. osszekoltozunk, o egesznap jatszik a gepen, en meg elvagyok egyedul itt es amott.. nagyon durvan lobbanekony es egybol minden felre ert barmit is mondok neki. Ugy erzem, mintha tojas hejon jarnek.. felek barmit is mondani neki. BARMIT! Mert egybol felhuzza az orrat es osszeveszunk akkor meg azt hajtogatja hogy nem megy ez neki, el megy az anyjahoz vagy tesojahoz par napra hogy gondolkozzon el es jon majd a valasszal. Ha o engem megsert (amit minden nap megtesz) akkor nekem mosolygnom kell, mert ha barmit mondok veszekedes lesz a vege. Szoval ha barmi bant engem vele kapcsolatosan hallgatnom kell. Probaltam leulni vele es beszelni, egy napig tartott, utanna kezdodott minden elorol. Az apukaja is leult beszelni vele, 4 napig tartott, es kezdte megint. Nemtudom mit teszel rosszul, nemtudom mit rontok el folyamatosan, en vagyok az aki folyton hibazik? Egy kerdest nem tehetek fel neki es szor nem szolhatok ha megbant mert akkor fenyeget hogy lelep. Ha megsirattat es elotte sirom el magam a fejemhez vagja hogy ot abszolut nem erdekli hogy en mennyire sirok. A gyerek angol amugy.. de a nyelvel nincs gond... nemfoghatom arra. Amugy meg mikor jo kedveben van opyan mas egy szemely, olelget puszilgat. Akkor erzem hogy szeret. De bekattan valami nala es kesz... a szereto, torodo James eltunt. Pedig mindent megteszek erte, meg az etelt is talcan viszem fel neki mikozben egesznap jatszik es a kisujjat se mozditja meg hogy segitsen. Kerlek adjatok valami tanacsot mert belepusztulok

2019. ápr. 27. 09:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mindenhez két ember kell. Szavaidbol kiindulva, bármit megtennél a kapcsolatért, barátod viszont nem érdekli. Ez nem fog változni a jövőben. Ne azért légy vele, mert milyen jó lehetne vagy milyen jó volt vele régen... Helyedben azzal foglalkoznék mi van jelenleg? Tisztel? Jól érzed magam vele? Jobb vele az életem? Látszik rajta, hogy megpróbál változni, javulni?
2019. ápr. 27. 13:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Nézd, voltam hasonló cipőben, úgyhogy megmondom neked, hogy amíg felmentegeted a viselkedését és nem állsz ki magadért, semmi nem fog változni.

Én egy évig voltam levegőnek nézve összeköltözés után a saját lakásomban és igen, ezt megelőzte 1,5 olyan év, amikor a csillagokat is lehozta nekem. Egy évig gondolkoztam, hogy mi ez az egész, szeret/nem szeret?

Ma már nagyon bánom azt az egy évet, de én is azt reméltem, hogy nem az az oka, hogy nem szeret, hanem valami más. Ezek felesleges körök. Nézz a tükörbe és mondd ki: szeretve érzed magad? Nem? Akkor tök mindegy, hogy ő belül mit érez, nem leszel boldog a büdös életben sosem.

Az én párom annó amúgy szerintem depressziós volt, de nem kell sajnálni, nála ez volt a konfliktusmegoldási módszer, hogy ha nem tudta megoldani a köztünk levő feszültségeket, akkor lebénult és közönyre váltott. Nos, egy év után egy jobb napján megölelgetett, megpuszilgatott, nevettünk és majdnem minden olyan volt, mint az elején. És nem tudom miért, de akkor jöttem rá, hogy akkor én most ennek véget vetek. Este megmondtam neki, hogy szakítani akarok. Nem akartam már tudni, szeret-e, azt tudtam, hogy boldogtalan vagyok és egy évem ment erre rá, ebből elég volt. És tádám, hirtelen egyből észre lettem véve. Tényleg szakítani akartam, de szorosan átölelt és aztán hónapokon át tepert és puszilgatott és mindent megtett. Sok esetben ez csak átmeneti időre szól, hát nálunk nem. Sok boldog évünk volt utána, legalább 5-6. Aztán jött egy újabb konfliktus, amivel nem tudott mit kezdeni, újra depresszióba menekült, 1,5 év mosolyszünet. Ezt már nem lehet helyrehozni, de a forgatókönyv most is ugyanaz volt. Most én nem akartam már folytatást, de kilépni se tudtam, mert van gyerekünk. Úgyhogy beletörődtem, hogy ennyi az életem és kész. De ő volt az, aki 1,5 év után elővett. Amikor rájött, hogy én közben beleszerettem másba, na azóta megint becsülve vagyok. Csak már nem érdekel. Nem tudok elválni, de már nem érdekel.

2019. ápr. 27. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!