Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy félek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy irtó hosszú kapcsolatból akarok kilépni. Egyrészt nehezíti, hogy a párom képtelen felfogni hogy nem megy köztük, (ennek külön blogot szentelhetnék) másrészt hogy kb a házunk a mindenünk. Én nem tudok hová haza költözni már. Jobb esetben találok egy albérletet, amitől meg félek mikor adják el a fejem felől. Fiatal vagyok 26 éves, teli akarattal, vágyakkal, szeretnék a munka mellett tanulni, ez az új munkahelyemen lehetséges is lenne pár hónapon belül. Vannak barátaim, valószínűleg még a régi barátaim is keresnének, akiktől a párom elszeparált. Udvarók is akadnak, nem halnék bele a magányba. Mikor nincs itthon a párom vagy nincs velem, minden okés velem, mosolygok boldog vagyok, de ha itt van velem semmi erőm, kiégve érzem magam, hatalmas teherrel a vállamon. Tudom jobb lenne külön, valamiért még is úgy érzem erte is felelős vagyok, és félek hogy beleroppan. Nem lehet vele erről beszélni. Annyira mások vagyunk, lettünk az évek alatt. Belegolyózom lassan az egészbe. Menni kéne, tenni az egészre, élni a kis életem, de félek, nem tudom pontosan mitől de félek...mással is volt ilyen? Hogy hasonló darálóba került? Hogy jöttetek ki ebből?
Anyám 60 évesen 8 altalánossal egy szatyor cuccal pakolt el apámtól,akinek maradt 2 háza,két bérbe adott telephelye meg vagy 30 millió készpénze.
Elment ebédet szállítani. Apám összes barája megorrolt anyára,hogy szegény embert ilyen korban elhagyni,meg egy kávét sem tud főzni,stb, szóba se állt vele senki.
26 évesen csak lábra tudsz még állni....
2019. ápr. 25. 10:13
2/8 anonim válasza:
Miért Te költözöl?A párodé a ház?
Ha ez a kapcsolat irtó hosszú vélhetőleg nagyon fiatalon kerültetek össze, és az eltelt évek alatt nőttetek fel.
Én a helyedben mennék. Gyűjts össze albérletre megfelelő összeget, dolgozz, tanulj, barátkozz.
Ha a házra közösen költöttetek pedig kérd,hogy fizessen ki belőle.
2019. ápr. 25. 10:44
3/8 A kérdező kommentje:
A ház közös 50-50% úgy gondolom jobban járnék ha én költöznék. Neki sem lenne hova költöznie, a házat még fizetjük. Nyilván ezután csak ő fizetné. Kifizetni nem tudja a részem, nem is kérném. Önként lemondanék a javára ha lehetne. Igen egy lassan 10 éve tartó kapcsolatról van szó.
2019. ápr. 25. 11:02
4/8 anonim válasza:
Rosszul tudod, menj ügyvédhez. Vagy kifizeti a párod a ház felét neked, vagy eladjátok és az összeg fele a tied.
Tessék utánanézni a jogaidnak, nehogy már ő tepreszkedjen a házban.
30n
2019. ápr. 25. 11:59
5/8 anonim válasza:
Bocsi, de gondolkodsz egyáltalán? Kattogsz, hogy kitesznek majd az albérletből, pedig ott a pénzed a házban, amit ott is hagynál a párodnak. Hát, több eszed lehetne...
2019. ápr. 25. 12:01
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy jön le a válaszokból mintha elkéne kezdenem a pénzen, a vagyonon marakodni. De én nem akarok. Én csak összeakarom magam vakarni a szarból..ah mindegy...
2019. ápr. 25. 12:10
7/8 anonim válasza:
De ha ez a pénztől függ, hogy ki tudj mászni belőle, akkor mit vártál? Nem kell ahhoz marakodni, egyszerűen viszed azt, ami a tiéd, ő is az övét és megy tovább az élet.
2019. ápr. 25. 12:47
8/8 anonim válasza:
Ne haragudn, de nagy bajok vannak veled, ha több milliót otthagysz neki... ebből építed fel a külön életed, mondjuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!