Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felek, hogy ellokom magamtol....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek, hogy ellokom magamtol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kisebb hullamvolgyben van az életem, a párom meg nem ér rá mindig. Dolgozik és a barataival is sok időt tolt ami teljesen érthető. Sokszor hív hogy menjek en is és találkozzam velük, de nem igazán érzem magam oda valónak. Egyre jobban azt érzem hogy inkább egyedül akarok lenni az ágyamban és nem csinálni semmit. A többi emberrel kapcsolatban eddig is ezt éreztem, de vele mindig szívesen találkoztam. Mostmár viszont azt érzem hogy jobb lenne neki nélkülem. Felek hogy ellokom magamtol. A kapcsolatunkat egyébként mindketten elegge komolyan gondoljuk, jövőre össze is szeretnénk költözni. Szerintetek mit tegyek ez ellen az érzés ellen,hogy el akarom magamtol teljesen lokni ?
2019. ápr. 17. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáltál már neki megnyílni? Beszélni neki erről? Ha nem, mindenképp tedd meg, és jelezd számára, hogy szükséged van a támogatására. Ha igen, de nem reagált rá kellő érzékenységgel, vagy nem azt kaptad, amire szükséged volt, akkor segíts neki, hogy megérthessen, és segíteni tudjon.

De amúgy, mindenkinek van ilyen időszaka, lehet az is segítene, ha találtál olyan elfoglaltságot, amiben örömödet leled, feltöltődhetsz benne. Ha nagyon komolynak érzed a helyzetet, és nem látod a kiutat, akkor érdemes lehet szakemberhez fordulni, mert akár egy kezdődő depresszió tünete is lehet, amit most érzel.

2019. ápr. 17. 13:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Járok szakemberhez. Bipoláris és bordelineos vagyok. A barátom tisztában van ezzel.
2019. ápr. 17. 14:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagyis meg nem teljesen vagyok az, mivel csak kialakulóban van
2019. ápr. 17. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is ezt a terapeutáddal beszéld meg, Ő sokkal jobban tud segíteni mint mi.

Vannak a borderline-ról jó könyvek, olvasd el Te és a párod is és ha tudjátok utána beszéljétek meg közösen. Ha elmondtad neki és még mindig veled van akkor Ő úgy érzi hogy nem lenne jobb neki nélküled, ezt csak az önbizalomhiány miatt érzed. Ezt kellene valahogy tudatosítani magadban! Próbáld ne ellökni magadtól és elmondani neki mit tegyen ha ez még is megtörténik, mit tegyen, hogy "észrevedd" magadat. Sajnos a borderline-ok sűrűn szakítanak, az egyik könyv azt ajánlja, hogy írj egy levelet szakítás utánra, amit szakítás után a párod elküldhet neked, ami alapján lesz erőd újra felvenni veled a kapcsolatot.

2019. ápr. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!