Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom külföldön kapott állásajánlatot, szeretné, ha vele mennék, de én félek, mert még nem éltünk együtt, mit gondoltok?
2.-nál a pont.
Menj, de ne égesd fel a hidakat, azaz melóhelyről szabira menj, lakást se mond fel, inkább 1-2 hónapig fizesd, csak meglegyen. Ha nem jössz ki a kannal, akkor meg repülő, és jössz haza.
Szerintem az is számít, hogy hova külföldre.
Másfelől én nem hullatnék könnyeket ezért az országért, sem az itt élő emberekért. Ha vége is lesz, örülj, hogy megszabadultál. Egyébként meg kettesnek is igaza van.
Lehet működni fog, lehet nem.
Ki tudná ezt előre megmondani?
Próba szerencse.
Ha nem megy akkor pedig hazajösz, nem nagy kaland.
Az teny, hogy ossze lesztek zarva, es csak egymasra utalva, es ha nem beszeled az adott orszag nyelvet, akkor nagyon ra leszel szorulva a baratodra.
De ahogy a tobbiek is mondtak, kimesz, kiprobalod, legfeljebb hazamesz utana. Es igazabol pozitivabb igy a dolog, mert az igazi enjet fogod megismerni, nem azt a kis komfortos magyarorszagi embert aki jol el van.
Egy idegen orszagba koltozes megmutatja, hogy kimilyen ember valojaban
Én belevágnék, de én kalandvágytbb típus vagyok 😃
Visszaköltözésen nem aggódnék. Egyfolytában rinyálnak a munkaerőhiány miatt, szóval talán nem nehéz munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!