Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a barátnőm minden programot inkább kihagy, nem akarja felvállalni, hogy együtt vagyunk mit tegyek?
Úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Gáznak tart a többiek előtt. Anyucinak meg be kell jelentkezned.
Valószínű még vonaglik az ex után, csak még nem tette magát túl rajta, de meg magasról le vagy sz..rva, mit gondolsz.
Inkább hanyagold, mert csak fejfájásod lesz egy ilyen tehéntől.
Én is voltam olyan csajjal, aki nem akart/mert felvállalni. 3 hónapig tartott a dolog.
Gondoljál egy kicsit bele, hogy nem büszke rád, gáznak tart mások előtt.
Milyen érzés ez? Nekem rohadtul sértő és bántó volt, ott is agytam a rib ancot, pedig nagyon jó volt az ágyban.
A leírtakból nekem úgy tűnik hogy még nem lépett túl az exén mert azon aggódik hogy mi lesz ha meglát rólatok közös képet. De hogy te mit szeretnél vagy érzel az nem számít. Ott kellett aludnod hogy ne legyen egyedül, legyen egy váll amin kisirhatja magát. A kapcsolatotok nagyon egyoldalú.
Amúgy az ilyen emberek kapcsolat függők, nem bír egyedül lenni pedig az kellett volna hogy a szakítás után időt hagy magának hogy tisztázza az érzéseit.
Sajnálom kérdező, úgy tűnik hogy csak kihasználja az érzéseidet. Ha már az elején nem működik később sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!