Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szeretem, ő is szeret, de szerintem nem szabad együtt lennünk és nem merem felvállalni. (? )
17/L vagyok és egy rendezvényen találkoztam egy pasival, akit addig csak tv-ből és netrőlismertem(csak a sportág rajongói ismerik), de nem tudtam mennyi idős. Sokáig dumáltunk, flörtölgettünk, de azt hittem felejtős. Erre 1 hónapra rá odaköltözött a szomszédba. Egyedül engem ismert és ezért nem volt feltünő, h mindig együtt voltunk. Totál belézúgtam és ő is belém. Titokban együtt voltunk sokáig, a haverjai fedeztek, addig míg meg nem tudtam, h már volt egy felesége, de ő csak könyörög és nem tudok neki ellenállni.
34 éves, de kb 25-nek néz ki és én ki akarok belőle szeretni, mert tudom, h nem helyes, de így nagyon nehéz, h minden nap látom, d kicsit feltünő lenne, ha hirtelen megszakítanék vele minden kapcsolatot. Ha vele vagyok nem bírok ellenállni. Mit csináljak? Szeretem
Az biztos, hogy komolyan gondolja, érzem, hogy nagyon szeret. Képes volt odaköltözni is!!!
Egyébként kb 5 hónapig voltuk együt (titokban) utána tudtam meg, h elvált (ez volt 2 hónapja). Azóta folyamatosan próbálkozik, de az összes közös ismerősünk össze akar minket hozni újra, mert azt mondják, h "minket egymásnak teremtettek". Akkor tényleg a fellegekben jártam. Minden versenyre elkisértem. <3
Köszi a sagítséget!!!
Majd megbeszélem vele is és próbálom "adagolni" a szüleimnek és majd meglátom a reakciókat.
Köszi mégegyszer!!! :D
Köszi a válaszokat!!!
Az a helyzet, h beszéltem Vele és arra jutottunk, hogy elkezdjük adagolni a szüleimnek, de egyenlőre azt nem mondjuk meg h hány éves. Majd ha már felengedtek és belenyugodtak. Remélem nem lesz belőle balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!