Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk egyenlő félek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden.

10 éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. Sokszor volt szó esküvőről, de még nem vett el.

Két gyerekünk van, 7 és 2 évesek.

Nem ujkeletű a probléma, de most jutottam el oda, hogy már nagyon zavar, kimerült vagyok.

Semmiben nem segít, mindig csak ígérget.

Mindigis jobban kerestem nála, állítólag nem zavarja. Egyéni vállalkozó vagyok 8 éve, egy hónapban sem szüneteltem, a gyerekek mellett ugyanúgy dolgozom itthonról és dolgoztam mindigis. A havi bevételem kb 450-500.000 Ft, ebből fizetek mindent. A gyerekeket én hozom viszem, főzök, háztartást vezetek, intézem az ügyeket, mindent én csinálok. Az én házamban lakunk, örököltem korábban.

Havi 250.000 Ft a keresete, fizikai munkát végez, ebből a családi kasszába 100.000 Ftot ad és más semmi. A többit gyűjti, ebédet rendel, mert nem szeret otthonról vinni, tankol a kocsiba... Reggel 7-től este 6-ig nincs itthon. Csak hétfőtől péntekig dolgozik, amúgy mindig itthon van. Olyan, mintha ő is a gyerekem lenne nem csinál tényleg semmit. Tv, xbox, netezes, néha figyel a kicsire, hogy tudjak haladni a munkámmal.

Lehet ezen változtatni vagy nem? Mit tudnék tenni? Komolyan mondom belefaradtam. Soha egy program nem jut eszébe, nem megyünk sehova, olyan, mint egy 70 éves nyugdíjas. Folyton otthon vagyunk. Nyaralni még sosem voltunk.

2019. ápr. 6. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Helyes. Mi a kérdés?
2019. ápr. 6. 17:35
 2/14 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy mi legyen, mert én ebbe belefaradtam.

Reggel 4:30-kor kelek, hogy tudjak dolgozni mielőtt kelnek a gyerekek és este miután alszanak akkor is dolgozom. Fáradt vagyok.

2019. ápr. 6. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom.
2019. ápr. 6. 17:44
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Jól látod. Három gyereked van. Tedd ki a szűrét. Nehezebb nem lesz az életed.
2019. ápr. 6. 17:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 30 és 31 évesek vagyunk.
2019. ápr. 6. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig miért hagytad, hogy így viselkedjen? Az a baj, hogy megszokta a jót, nem biztos, hogy fog változtatni ennyi idő után..
2019. ápr. 6. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindezt így elmondtad neki, kommunikáltok rendesen egyáltalán? Mi volt a válasza?

Ha semmiképp se hajlandó változtatni a szép beszéddel,akkor összeszedném a cuccait és mondanám,hogy menjen, mert könnyebb lesz egy felnőtt-gyerek nélkűl az életed.

Akartam mondani,hogy elmennék a gyerekekkel szüleimhez, de aztán kapcsoltam,hogy tied a ház, hát nehogymár...

Jobb esetben ilyenkor ráeszmélnek,hogy újra egyedül maradnak, család nélkül és összeszedik magukat, de nem garancia hogy tuti észbekap. Egyébként nagyon hosszú ideje tűröd ezt így, az elején miért fogadtad el,hogy nem csinál semmit és így szültél neki kétszer is?!

2019. ápr. 6. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is dobd ki, nem hogy nehezebb nem lesz, de inkább könnyebb lesz az életed. A keresetedből simán telik egy bébiszitterre, aki vigyáz a gyerekekre ha dolgozni akarsz, sőt még hozza- viszi is helyetted őket.
2019. ápr. 6. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Megtartja a keresete nagyobb részét, hogy fedezhesse a kajáját meg a hobbiját, mert már így is a fejére olvasod, hogy nem csinál semmit, mi lenne akkor, ha még főznél is, meg tőled kéne kérnie szegénynek aszaszinszkrídre! :D

Ülj le vele beszélni (nem lebaszni, beszélni) és meséld el neki, hogy szarul érzed magad, változást szeretnél, érdekelne, hogy neki erre vonatkozólag mik lennének a tervei. Szögezd le, hogy a helyzet véresen komoly, úgy folytassák le ezt a beszélgetést és azt, ami utána jön.

32/f

2019. ápr. 6. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

Az tény, hogy ez a pasi semmiben sem partnered. Ha nem illetlen a kérdés: milyen vállalkozást viszel? Azért kérdezem, mert ha be tudod venni magad mellé társnak, akkor neki sem lesz kötött a munkaideje, így a gyerekek körül simán segíthet, plusz ugye a munkában is, időt pedig többet tölthettek együtt akár napközben is. Ha tudtok ketten együtt dolgozni, a bevételeteket is növelhetitek.

Ez mondjuk csak egy ötlet, nem tudom, tudod/akarod-e ezt.

2019. ápr. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!