Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyunk egyenlő félek?
Megpróbálom röviden.
10 éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. Sokszor volt szó esküvőről, de még nem vett el.
Két gyerekünk van, 7 és 2 évesek.
Nem ujkeletű a probléma, de most jutottam el oda, hogy már nagyon zavar, kimerült vagyok.
Semmiben nem segít, mindig csak ígérget.
Mindigis jobban kerestem nála, állítólag nem zavarja. Egyéni vállalkozó vagyok 8 éve, egy hónapban sem szüneteltem, a gyerekek mellett ugyanúgy dolgozom itthonról és dolgoztam mindigis. A havi bevételem kb 450-500.000 Ft, ebből fizetek mindent. A gyerekeket én hozom viszem, főzök, háztartást vezetek, intézem az ügyeket, mindent én csinálok. Az én házamban lakunk, örököltem korábban.
Havi 250.000 Ft a keresete, fizikai munkát végez, ebből a családi kasszába 100.000 Ftot ad és más semmi. A többit gyűjti, ebédet rendel, mert nem szeret otthonról vinni, tankol a kocsiba... Reggel 7-től este 6-ig nincs itthon. Csak hétfőtől péntekig dolgozik, amúgy mindig itthon van. Olyan, mintha ő is a gyerekem lenne nem csinál tényleg semmit. Tv, xbox, netezes, néha figyel a kicsire, hogy tudjak haladni a munkámmal.
Lehet ezen változtatni vagy nem? Mit tudnék tenni? Komolyan mondom belefaradtam. Soha egy program nem jut eszébe, nem megyünk sehova, olyan, mint egy 70 éves nyugdíjas. Folyton otthon vagyunk. Nyaralni még sosem voltunk.
Bocs, de veled is súlyos problémák vannak:
"10 éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. Sokszor volt szó esküvőről, de még nem vett el."
Ez a helyzet sem most alakult ki amint olvasom.
Szerintem ne csinálj semmit, amíg meg nem válaszolod: miért nem hagytad ott korábban?
Így olyan érvekre jöhetsz rá, amik továbbra is mellette tarthatnak.
Akár hogy legyen is, meditálj ezen 1 hónapot, az már nem oszt nem szoroz a 10 évhez képest.
Hosszabb távon nem működik,ti még ehhez fiatalok vagytok!
Próbáltál gondolom beszélni neki erről,ha nem javul ,lépj ki.Még megérdemelnéd a boldogságot
Ehhez még fiatal vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!