Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek ellöktem magamtól túlzottan? Megint?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Az első 1 hónap jó volt nagyon, viszont amint elkezdtem érezni hogy ez már nem csak randizás és komolyodik, elkezdtem "bepánikolni". Féltem attól hogy elhagy mert nem vagyok elég jó neki, bizalmatlankodtam sokat, kötözködtem vele, negatív lettem és ezt természetesen ő is érezte. Ez odáig fajult, hogy újabb 1 hónap után szakított velem. Pár napra a szakítás után megbeszéltük a dolgokat, kiveséztünk mindent, és akkor azt mondta, küzdeni akar értem, mert nagyon fontos vagyok neki. Azóta eltelt újabb két hónap, a viszonyunk azóta nagyon jó volt. A legjobb barátja 2 héttel ezelőtt "elszólta magát" előttem, és mondta, hogy a barátom nagyon komolyan gondolja velem, én vagyok az első lány, akivel tényleg hosszútávra tervez (27 éves amúgy barátom). Tegnap azonban volt egy nagy vitánk, olyan mint az elején, a szakításunk előtt, én megint negatív és bizonytalan voltam, ismét kötözködtem, hisztiztem, mondtam neki nagyon-nagyon csúnya dolgokat, amiket ha ő mondott volna nekem, borzasztó szomorú és csalódott lennék. Ennek ellenére bár biztos nagyon megbántottam megint, azért keres és beszélünk, de érzem rajta hogy visszavett. Mintha eltört volna benne valami irántam a veszekedés óta. Nagyon sajnálom, hogy így megbántottam megint, és nem akarom őt újra, talán végleg elveszíteni. Szerintetek lehet hogy újra szakítani fog? Mit tehetnék, hogy jobb legyen?2019. ápr. 17. 18:25
1/3 anonim válasza:
Neked jelen pillanatban nem való párkapcsolat. Menj, ès "kezeltesd" magad, keress fel egy pszihomókust, vagy tarts önvizsgálatot, hogy rájöjj, mi váltja ki belőled ezt a viselkedèst. Mert az nem normális, hogy 4 hónap alatt, már másodjára jön belőled ki "az állat". Ez így sehova se fog vezetni. Egyszer kètszer mèg elnèzheti neked, de hosszabb távon ezt senki nem viseli el, ès ilyen alapokra nem is lehet párkapcsolatot èpíteni.
Hiába beszèlitek meg, hiába igèred, hogy nem lesz ilyen többet, mert lesz. Rendbe kell tenned magad pszichèsen, az okokat kell kezelni.
2/3 anonim válasza:
Esetleg kezdhetnél egy bocsánatkéréssel, utána meg nekiállhatnál kivételesen te teperni.
32/f
3/3 anonim válasza:
Miért volt a vitátok amúgy? Valami apróság vagy komolyabb?Amin vitáztál vele azt azóta is komolynak gondolod, vagy csak egy félreértés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!