Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok akik az első barátjukkal vannak évek óta. Nem vagytok kíváncsiak?
Szögezzük le hogy férfi vagyok. Van két olyan nő ismerősöm is, akik az első még középiskolás párjukkal vannak sok sok éve. Közülük az egyik már több mint tíz éve. Házasok és gyerek is van. A nőnek a párja az egyetlen férfi akivel volt valaha.
A másik ismerősöm is már több mint 5 éve van a férfivel. Ő neki az első...
Biztosan vannak még ilyenek. Nem vagytok/ voltatok kíváncsiak h milyen lehet mással?
Nekem a legelső párommal közel 3 évig voltunk együtt. Akkor azt hittem h ő lesz az egyetlen személy is akivel leszek, én nagyon kíváncsi voltam milyen lehet mással a szex. Szerettem így soha nem csaltam volna meg... Aztán vége lett
Nem értem ezt a kíváncsiságot. Ugyanúgy kuki a punciba. Ha valamit ki akarok próbálni, megbeszélem a párommal.
Soha nem értem, hogy itt konkrétan mi a kíváncsiság? Hogy más hosszúkás dolog milyen érzés a vaginában?
3#
Hát erre nehéz válaszolni. Én voltam már pár lánnyal, volt akivel nagyon jó volt, volt akivel kevésbé, volt akivel nem volt jó. Nem tudom hogy mi volt a különbség. (Azért ne gondolj sok lányra ☺️) Pedig az értelmezésed alapján egy lyukba toltam a pisilőmet. XD
Én azzal vagyok, de kevesen tudják rólam, meg is lepődnének.
Egy ideig nagyon zavart, előjött egy kis hang, főleg, amikor a párom még időnként hencegett is az előttem lévő kalandjairól.. Az eléggé piszkált, igen.
De igazából nem igazán akad olyan konkrét ember, akivel ki akarnám próbálni.. Ez inkább maradt ezen az elméleti vonalon, ami valójában nem is fontos, nem gondolkodok rajta.
28 eve vagyunk egyutt
16 evesen jottem ossze vele
Nem volt reszemrol kivancsisag nagyon sokaig, majd o vetette fel h tagitsuk a hatarokat, elsore kettesben probaltunk ki sok mindent volt ami jo volt volt ami nem, ez olyan 6-7 evig ment, majd kitalatam h vonjunk be mast is.
Elsore egy korunkbeli pasit probaltunk fel, kuda
28 eve vagyunk egyutt
16 evesen jottem ossze vele
Nem volt reszemrol kivancsisag nagyon sokaig, majd o vetette fel h tagitsuk a hatarokat, elsore kettesben probaltunk ki sok mindent volt ami jo volt volt ami nem, ez olyan 6-7 evig ment, majd kitalatam h vonjunk be mast is.
Elsore egy korunkbeli pasit probaltunk fel, kudarc volt reszerol, de nem adtuk fel... Majd kesobb egy no lett a hazibarat, manapsag swingerbe jarunk es sok erdekes dolog tortent velunk.
De ameddig nem vetette fel az uj dolgokat addig eszembe sem jutott h ki kellene probalni mast/masokat is.
Ma mar orulok h ennyi ev utan is ugyan olyan jo a szex vele mint regen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!