Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első évfordulókon semmi nem volt, mit tanácsoltok?
Azt tanácsolom, hogy ne hisztizz ekkora baromságokon. Eleve ha előre nem mondod neki, hogy egy neked ennyire fontos akkor honnan kéne tudnia? Így is erején felül teljesített, hogy felajánlotta a Duna partot miközben neki ez az évfordulósdi nem fontos.
Másrészt tanulj meg kicsit felnőttebb lenni. Ez is csak egy nap mint bármelyik másik. Alibinek jó, hogy randizzatok egyet, de nem szabad neki ekkora jelentőséget tulajdonítani. És kommunikálj vele!!! Ha akartál csinálni valami romantikusat akkor miért nem terveztétek meg? Ha semmit nem mondasz neki az igényeidről akkor nem fogja tudni.
Nekem az a furi inkább, hogy csak egy éve vagytok együtt és nincs szex minden alkalommal. Én csak azért tudom az évfordulónkat, mert január elsején volt, nehéz lenne elfelejteni.
Miért nem csábítottad el, táncoltál neki? Nem igazán értem.
"nem vagyok az a követelöződő típus"
Nem, te inkább az a hisztis találd-ki-minden-gondolatomat típus vagy.
Azt írtad, csak egy kis figyelmességre, apró meglepire vágytál. A csoki nem az? Ha pedig tudod, hogy nem egy romantikus alkat, akkor miért vársz el tőle olyat, ami idegen tőle? Egyáltalán mondtad neki, hogy ez neked ennyire fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!