Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom néha teljesen kikel magából. Mit tanácsoltok?
Az az igaz szerelem bizonyítéka ha ezt meg tudjátok őszintén beszélni és tenni ellene.
A malacot is hizlalják mielőtt levágnák tehát a tenyerén hordozással sokra nem mégy leányom.
"Ilyenkor nekem áll, ordít velem, hogy takarodjak már, meg fogjam be a pofám."
"Engem okol mindenért ..."
"Néha már félek mellette megszólalni, mert attól tartok, hogy újra őrjöngés lesz a vége."
"A szerelem részéről biztos, hogy megvan, mert általában a tenyerén hordoz."
Nem kevered véletlenül a szerelmet a birtoklási vággyal?
Öööö....OK.
Tok jo, hogy egy aggressziv, kiszamithatatlan barom.
“Néha már félek mellette megszólalni, mert attol tartok, hogy ujra orjonges lesz a vege!”
Ugye nem csak én latom, hogy mennyire ellentmondasos a parod viselkedese?
* A szerelem részéről biztos, hogy megvan
A szerelem részéről biztos, hogy nincs meg. Ezt nyugodtan boritékolhatod.
Ha valaki akkor én elmondhatom, hogy egy dühkitöréses sráccal voltam, de míg mellettem volt, szó szerint egyetlen egyszer nem ordibált velem. Hallottam róla, hogy másokkal hogy viselkedett, de velem soha nem emelte meg a hangját és a tenyerén hordott nagyon sokáig.
Szakításkor volt némileg emelkedettebb a hangulat, de ennyi.
Az, hogy miért van ott melletted, mivel tartod sakkba az a te dolgod, de hogy ez az ember nem szerelmes beléd, sem nem szeret az tuti 1000%.
6+
És nem egy hónapos kapcsolat volt, hanem több éves, és volt benne együttélés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!