Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétnél ha a pasi nem tudja kielégiteni a nőt, akkor a nő szemében a pasi onnantól kezdve vesztes?
Elásom magam mindjárt...
Ezt gondolnám. Ha van előjáték is, bár 20 perces menetidőhöz nem is kell, és úgy sem repültem el, ott nem a férfi a hibás.
Mondjuk nem vagyok 25 év körüli... lehet, h az én véleményem nem releváns, bocsi. :)
Volt barátommal ez történt, ő 28 éves volt. Az első együttlétkor annyira stresszelt, hogy nem nagyon ment neki a dolog, csalódottságot éreztem, mert akkor már hónapok óta szerelmesek voltunk egymásba. Az első nem túl jó szex miatt, nem akartam eldobni az egészet, és már a másodiknál jobb volt, és egyre jobb.
Kérdező, ha szeret, akkor folytatjátok, előbb-utóbb megnyugszol, megszokod a helyzetet, és jó lesz a szex is. A kezdeti izgalom miatt egyáltalán titulálható valaki vesztesnek. Ne aggódj!
Nem.
Az viszont nagyon nem mindegy, hogy megpróbálja-e. Ha van rendes előjáték, figyel rád, próbál kézzel/szájjal is kedvedre tenni a szex orgazmus nélkül is lehet hibátlan.
Nekem nagyon ritkán van partnerrel, ettől függetlenül az izgatást, figyelmet és magát az aktust is nagyon szeretem.
Ha a pasinak viszont annyiból állna a szex, hogy levetkőzünk, rámveti magát, negyed óráig döffköd majd lefordul rólam az nagyon nem tetszene. A szex nem csak ennyiből áll.
Hogy lehetne a szex orgazmus nélkül hibátlan?? ...
Amelyik csajszinak nem elég egy kis simi, nyali, utána 20 perc aktus, az magában keresse a hibát!
Jó, tudom, kapom a nulla százalékom... nem baj.
5. mint írtam ha van simogatás és nyalás az rendben van.
Aki viszont csak b*szni tud és nulla szexuális kultúrája van az mehet a levesbe.
Értelmezd amit írtam. Nem egy kutya vagyok, hogy meghágnak és hagynak a francba. Én sem így kezelem a partnereim.
Na meg a szexnek nem csak az orgazmus a lényege, pont ezért tudom élvezni anélkül is, mármint a normális szexet, ami kölcsönös és nem csak agyatlan állatias dugás.
Értelmeztem kedves #7-es, remélem Te is az enyémet...
Orgazmus nélkül nem szex a szex. Ezt azok mondják, akiknek ezzel problémájuk van. Kicsit kevesebb kézi munka és agyban ottlevés csodákra képes kedves fiatal hölgyek.
Lehet sértődni, de ez így van. Jó éjt.
Ágika, csak vegyél vissza az arcodból, és ne vetítsd le a saját igazadat mindenkire, máris nem egy hülyepitsaként jössz le.
Viszont azzal egyetértek, hogy baromi rossz szexelni orgazmus nélkül. A pasik sem szeretnék a szexet, ha nem élveznének el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!