Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első együttlétnél ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttlétnél ha a pasi nem tudja kielégiteni a nőt, akkor a nő szemében a pasi onnantól kezdve vesztes?

Figyelt kérdés
25 év köruli felnőtekről beszélek most.Tegyük fel,hogy a férfi produkál egy viszonylag átlagos (20perces) menetet és ez idő alatt a Nőt nem tudja kielégiteni?A nő fejében ilyenkor milyen gondolatok lehetnek?

2019. márc. 2. 23:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nőként a többségnek sokkal fontosabb az előjáték. Ott oltári különbségek lehetnek, van aki béna vagy önző, és van aki úgy játszik a női testtel, mint művész a hangszerén.

Maga az aktus nem nagy teljesítmény, bedugod, húzogatod, kiveszed. 2 perc, 20 perc, 10 centi, 20 centi: megfelelő előjáték nélkül nem lesz orgazmus. Főleg annak ismeretében, hogy a nők többsége egyszerűen nem képes hüvelyi orgazmusra. (Ennek a tampon gyártó cégek örülnek a legjobban.)

Akinek van, annak se úgy, hogy elkezded dörzsölni a csiklóját, és jó lesz. A legtöbb férfi ennyire egyszerűen működik, hogy ha elkapják a botkormányt, akkor fix hogy fel is áll és el is sül. És nem érti meg, hogy egy nő nem így működik. Elég, ha 2mm-t tévedsz, egy picit erősebben vagy gyorsabban csinálod, és már nem is jó. Akár fájdalmas is lehet.

Ezért első alkalommal nem olyan egyszerű orgazmust okozni. Kicsit össze kell szokni, meg kell mutatni egymásnak, hogy mi és hogyan jó.

Tehát önmagában az, hogy nem volt orgazmusa, még nem jelent semmit.

Itt inkább az a gáz, ha te azt hiszed, hogy bedugod, 20 percig reszeled, és ezen múlik az orgazmus.

2019. márc. 3. 09:12
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Rohadj meg #20-as. :D
2019. márc. 3. 09:18
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem minden új partnerrel az első néhány alkalom valami olyasmi, mint a szüzesség elvesztése. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom, valahogy mindenkivel annyira új és más volt, hogy kellett valamennyi idő, amíg egymásra tudtunk hangolódni, és teljesen flottul ment minden. Szóval ha elsőre sikerül kielégíteni, nekem az a meglepő, nem az, ha nem :D Ez utóbbi a normális nálam.

Egyébként ugyan nekem is a 20 perc az általános, és ez idő alatt többször is képes vagyok orgazmusra, de engem nagyon könnyű kielégíteni, ezt tudom. És ez nálam érettségtől és kortól teljesen független volt mindig is (vagy 17 évesen is már felnőtt, érett nő lettem volna? :O ). Viszont azzal egyetértek, hogy a szex lehet tökéletes és jó orgazmus nélkül is, ha éppen olyan van. Jobb élvezéssel együtt, nyilván, de anélkül is lehet élvezetes és kellemes élmény.

Az meg tény, hogy az orgazmus tanulható és fejleszthető képesség, és én sem értek egyet azzal, hogy kijelentjük a nők 60%-nak nincs hüvelyi (20%-nak meg semmilyen) orgazmusa és megvonjuk a vállunkat, hogy hát ez ilyen, nincs mit tenni, a nők már csak így működnek, mert ezzel csak azt érjük el, hogy normálisnak tartja mindenki az orgazmusképtelenséget és nem néz a dolgok mögé, nem kezd el foglalkozni a kérdéssel, de az biztosan nem segít, ha lehülyézzük azokat, akik felvállalják, hogy ez nekik rossz.

2019. márc. 3. 09:21
 24/30 anonim ***** válasza:
47%

Fáj az igazság? :D

Te, a szexben is ilyen mocskos a szád? :)

2019. márc. 3. 09:27
 25/30 anonim ***** válasza:
Fáj, igen. :) Közöd?! :))
2019. márc. 3. 09:39
 26/30 anonim ***** válasza:
Egyenlőre még semmi... ;)
2019. márc. 3. 09:43
 27/30 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem a pasinak kell kielégíteni a nőt.

Magamból kiindulva, kb. fél éves tapasztalat után már pontosan tudtam, mitől tudok elmenni (azt is, hogy mitől nem), milyen póz, mennyi idő kell, stb.

Ha a pasi bírja annyi ideig, ami kell az orgazmusig (nekem mondjuk 5 perc), plusz adott esetben, ha szar a póz, akkor válthatunk, akkor nyert ügye van, ennyi. Pluszpont, ha nem egylövetű.

Magyarul, a nő hibája ez nagyban, hogy nem ismeri a saját testét, nem a csodát kell várni szerintem.

2019. márc. 3. 10:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Ágnyeszka nevű felhasználó amúgy pasi. (Egyszer legalábbis lebukott:DD
2019. márc. 3. 17:08
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne agyusztáljátok már az ügyetlen pasikat....

Azért illik kielégülnie mind a kèt félnek.

Ha nem csak használod a másik testét akkor törekedsz erre.

43/N.

2019. márc. 3. 18:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Még a legjobb kapcsolatban is előfordul, hogy nem jó az adott aktus mindkét félnek, tehát 1 szex után nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Kivéve, ha látom, mi a gond, mondom, hogy mit csináljon másképp, és láthatóan sz.ik bele az illető.
2019. márc. 5. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!