Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első együttlétnél ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttlétnél ha a pasi nem tudja kielégiteni a nőt, akkor a nő szemében a pasi onnantól kezdve vesztes?

Figyelt kérdés
25 év köruli felnőtekről beszélek most.Tegyük fel,hogy a férfi produkál egy viszonylag átlagos (20perces) menetet és ez idő alatt a Nőt nem tudja kielégiteni?A nő fejében ilyenkor milyen gondolatok lehetnek?

2019. márc. 2. 23:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
14%

Értem... Akinek van orgazmusa, az már hülye pitsa...

Nos, tudod mit, akkor az vagyok. :) Én élvezem a szexet, és mindig van orgazmusom. Na hát, még ilyet. :DD

2019. márc. 3. 01:44
 12/30 anonim ***** válasza:
16%

Ha még mindig az első együttlétről van még szó akkor a nők ne várjanak csodákat főleg olyan férfitól, aki hosszabb ideje nem szexelt, vagy az neki az első.

Nálam ez volt legalábbis. Nem indítottam a stoppert, de nem lehetett hosszabb 3-4 percnél.

Nőknél nincs ilyen magömlés amit ne tudnának visszatartani, ha nem akarják, hogy hamar megtörténjen. Ennyi. nem kell túlspirázni.

2019. márc. 3. 01:51
 13/30 anonim ***** válasza:
28%
Jó, huszonévesként én is így voltam, aláírom. De érett nőként ez teljesen más. Valahogy nyitottabb, teljesebb lettem. Nehéz ezt elmagyarázni...
2019. márc. 3. 02:07
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

Ágnyeszka neked a gyiktől is orgazmusod van. -Nem lepődött meg senki:)

Egyébként bírlak szóval nem kell a Dunának menni....

2019. márc. 3. 04:08
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Ágnes, de tulajdonképpen mibajod?

Ha elégedett vagy az életeddel hogy a francba nem alakul ki az empátia? Meg miért hülye a másik?

Szerinted ez így működik?

Minek vagy agresszív és akaratos? Meg sekkfej mindenki aki mást mondd? Mert ha így állsz hozzá, már elnézést de a te világodban ez a normális... akkor a beszólogatásokat is simán venned kéne sértődés nélkül - hisz ez a te pályád! ;)

Azért peace és nyugodj meg. Senki nem akarja el venni az orgazmusodat. ;)

Kérdező, egyáltalán nincs negatív gondolat ha elsőre nincs orgazmus.

2019. márc. 3. 06:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nehezen oldódok fel, nálam amúgy is ritka, ha elsőre egyáltalán élvezem. Párommal se ment jól, pedig nagyon igyekezett. Amióta ezek a dolgok elsimultak, azóta viszont mindig elélvezek.
2019. márc. 3. 06:57
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen nyugodtan írtam. És pont azért, mert van empátiám... Értelmezni kellene a sorokat, de csak támadást kapok. Felnőtt, tapasztalt nőként csak össze tudom hasonlítani a huszonéves szexemet a mostanival.

Lehet hőzöngeni, de a szexre is érni kell, mint mentálisan, mint fizikálisan.

Sigmund Freud teljes mértékben leírta. Én meg a saját bőrömön tapasztaltam. Jó reggelt! :)

2019. márc. 3. 08:16
 18/30 anonim ***** válasza:
89%

Csak a következő aktusig.

Ágika pedig meglehet, hogy már nem is emlékszik az elsőre...

2019. márc. 3. 08:45
 19/30 anonim ***** válasza:
21%

De, emlékszem. gyönyörű volt, meseszép, romantikus. :)

Tudtam, h hangyabolyba nyúlok, ez kényes téma, dehogy ennyi frusztráció, támadás ér, azt nem is sejtettem.

Ja, járókeretes öregasszony vagyok, dagadt, és csúnya.

Kíváncsi vagyok még mi leszek, de fehér csinos érett nő biztos nem. :))

2019. márc. 3. 09:00
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
..., akkor már lehet, az utolsóra sem emlékszik! :)
2019. márc. 3. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!