Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem értékelt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem értékelt egy amerikai utat?

Figyelt kérdés

El kellett utaznom és kitaláltam hogy elviszem magammal. Kifizettem mindent, egy középkategóriás szállást 3 hétre. Megleptem vele. Először örült, a helyszínen már hisztizett. Szerinte rossz volt és semmi extra. Itthon már azt mondta hogy elb@ta a szabadságát ilyen ökörségre. Teljesen lefikázta.

Mondtam neki, hogyha odamennék random egy csinos nőhöz és baráti alapon elhívnám, hogy fizetek mindent, örömmel eljönne. Úgyis úgy voltunk kinnt mint a barátok, semmi testiség nem volt mert végig hisztit csapott. Ő beteg, minden koszos az utcákon, unalmasak a látnivalók, stb. Jobb lett volna egy haverral elmenni vagy tényleg egy jófej csajjal.

Nem egy plázacica, diplomás, mégse értekel semmit se.

2019. ápr. 18. 22:27
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

35-36 Ha a nagyapád meg az ismerősök is KIERŐSZAKOLTÁK, hogy te tarts velük ingyen és bérmentve egy utazásra, akkor

1. neked van a legerőszakosabb, csupa zsarnokból álló ismeretségi köröd a világon; csupa olyan ember, aki korbáccsal kerget az asztal körül, ha nem akarod megenni a lazacot meg a kaviárt (kevésbé valószínű verzió)

2. képtelen vagy kiállni magadért, viszont jól áll neked az áldozati pozíció.

2019. ápr. 20. 11:07
 42/42 Márics Attila ***** válasza:
Vannak emberek akik nem eléggé műveltek, hogy felfogják mi is az a nyaralás stb. Számos rokonomnak fogalma sincs arról hogy hogyan is kell viselkedni vagy jóléreznie magát ilyen helyzetekben mert akkora műveletlen tuskó. Én dobnám a francba semmi értelme sincs, ha más értelmi színvonalon vagytok. bocsánat de aki nem utazik nem csinál semmit az konkrétan valami bányában dolgozik és a kocsma a kikapcsolódás neki. Emberek vagyunk nem állatok.
2019. ápr. 22. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!