Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem értékelt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem értékelt egy amerikai utat?

Figyelt kérdés

El kellett utaznom és kitaláltam hogy elviszem magammal. Kifizettem mindent, egy középkategóriás szállást 3 hétre. Megleptem vele. Először örült, a helyszínen már hisztizett. Szerinte rossz volt és semmi extra. Itthon már azt mondta hogy elb@ta a szabadságát ilyen ökörségre. Teljesen lefikázta.

Mondtam neki, hogyha odamennék random egy csinos nőhöz és baráti alapon elhívnám, hogy fizetek mindent, örömmel eljönne. Úgyis úgy voltunk kinnt mint a barátok, semmi testiség nem volt mert végig hisztit csapott. Ő beteg, minden koszos az utcákon, unalmasak a látnivalók, stb. Jobb lett volna egy haverral elmenni vagy tényleg egy jófej csajjal.

Nem egy plázacica, diplomás, mégse értekel semmit se.

2019. ápr. 18. 22:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy tudtad hogy szívesen menne-e? Érdekli Los Angeles, meg Amerika, az ottani kultúra, a látnivalók? LA leginkább azoknak kedvez akik a nagyvárosokat, a popkultúrát és a modern művészeteket szeretik. Ha a barátnőd az ókori romokat és klasszikus művészeti kiállításokat, vagy hosszú hegyi túrákat és csöndes kis falukat szereti, akkor hiába fantasztikus meglepetés, őt nem fogja lázba hozni.

Én is tudok kapásból több olyan csajt mondani, aki szívesebben menne a Bükkbe mint Amerikába, egyik se pénzéhes picha, csak nem íDisneyworldben hanem egy patakban töltené a szabadságát szívesebben.

2019. ápr. 19. 00:07
 12/42 anonim ***** válasza:
56%

9. 11. Ti olvassátok is amiket írtok?

LA-ben, annyi látnivaló van, kultúrális vonalon is, hogy bármely bölcsészdiplomás, szimatszatyros, kultúrsznob liba is talál magának elfoglaltságot!

Ha meg nem, akkor szóljon előre, hogy a srác vihessen más csaj, vagy a haverját, akivel eljárnak ott bulizni meló után!

[link]

[link]

2019. ápr. 19. 00:23
 13/42 anonim ***** válasza:
A jetlag is lehetett a bűnös. Lehet hogy neki ez nehezebben megy és nem gondolt rá előre. Vagy mindkettőtöknek, és végig mindketten nyűgösek voltatok. (Ok, ő jobban)
2019. ápr. 19. 00:44
 14/42 anonim ***** válasza:

13.-nak.

Jetlag???

3 HÉTRE mentek!

2019. ápr. 19. 00:47
 15/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk 1 hetesnél még érthető lenne, ok 3 hét sok, de ha az elején összebalhéztak, utána már nehéz ettől elvonatkoztatni. Barátnőm mesélte hogy ő 1 hétig zombi, főleg hazafelé.
2019. ápr. 19. 01:02
 16/42 anonim ***** válasza:
46%

Én is kifejezetten utálok utazni.

Ha csak úgy volna lehetőségem elkerülni ezt a kínt, hogy fizessek érte, gondolkodás nélkül fizetnék érte, hogy ne kelljen utazni.

Ott bsztad el, hogy meg sem kérdezted előtte, akarna-e menni, mert fel sem merült benned, hogy nem a te nyúlványod, aki ugyanúgy érez, mint te, ugyanazok érdeklik, amik téged, hanem egy önálló ember, önálló vágyakkal és jellemzőkkel, saját időbeosztással, saját élettervekkel, vágyakkal.

Ja, én a meglepetést is utálom.

"hogyha odamennék random egy csinos nőhöz és baráti alapon elhívnám, hogy fizetek mindent, örömmel eljönne" - szóval ez egyáltalán nem igaz.

2019. ápr. 19. 03:34
 17/42 anonim ***** válasza:
71%

Tudom, hogy drasztikusnak tűnik, de én azonnal kidobnám. Volt egy barátnőm, aki hasonló volt. Amikor az albérletben aludt, ahova egyetemre jártam, általában kitalált pár programot, de végül semmit sem csináltunk. Egyszer kivettem egy elég jó apartmant, de igazából akkor is fél percig lelkesedett, aztán aludt és egy átlagos szexen kívül semmi sem történt.

Aztán rájöttem, hogy ő ilyen. Ha épp jó a kedve, akkor tök jó, de ha nem, akkor semmi sem elég jó neki és mindennel elégedetlen. Lényegében még gyerek volt, akit elkényeztettek. Ha nem akarsz egy ilyen nővel együtt lenni, akkor csak szenvedni fogsz a barátnőd mellett.

#12: Vannak itt bizonyos felhasználók, akiket nem érdekel a kérdések tartalma, csak simán feljönnek minden nap és minden kérdésből kihozzák, hogy a férfi a hibás. Mindegy, hogy miről van szó, a lényeg, hogy valamilyen nyakatekert szöveggel ráhúzzanak minden negatívat a férfiakra.

Gyerekek, olvassatok már kicsit: "Először örült, a helyszínen már hisztizett. Szerinte rossz volt és semmi extra. Itthon már azt mondta hogy elb@ta a szabadságát ilyen ökörségre. Teljesen lefikázta."

A lány először ÖRÜLT. Értitek? ÖRÜLT. Ezek után ne találjátok már ki, hogy biztos nem örült az útnak és rossz ötlet volt a meglepetés. Ráadásul az elég durva egy kapcsolatban, ha valaki azt mondja, hogy 3 hetet elbszott, amikor elvileg a szerelmével volt.

2019. ápr. 19. 03:42
 18/42 anonim ***** válasza:
67%
Úristen.. ő lefikázta azt a 3 hetet, másnak meg ez a legnagyobb álma egesz életében :(
2019. ápr. 19. 08:26
 19/42 anonim ***** válasza:
61%
Ja, talán meg kellett volna játszania magát, hogy minden csodálatos? :)
2019. ápr. 19. 08:29
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

17: Lehet, hogy nem tudta magáról, hogy utál utazni, és örült, mert az utazásnak örülni szoktak az emberek, ezt látta másokról.

Én lassan 50 éves vagyok és soha nem voltam sehol 3 hétig, fogalmam sincs, hogyan érezném magamat.

2019. ápr. 19. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!