Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem értékelt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem értékelt egy amerikai utat?

Figyelt kérdés

El kellett utaznom és kitaláltam hogy elviszem magammal. Kifizettem mindent, egy középkategóriás szállást 3 hétre. Megleptem vele. Először örült, a helyszínen már hisztizett. Szerinte rossz volt és semmi extra. Itthon már azt mondta hogy elb@ta a szabadságát ilyen ökörségre. Teljesen lefikázta.

Mondtam neki, hogyha odamennék random egy csinos nőhöz és baráti alapon elhívnám, hogy fizetek mindent, örömmel eljönne. Úgyis úgy voltunk kinnt mint a barátok, semmi testiség nem volt mert végig hisztit csapott. Ő beteg, minden koszos az utcákon, unalmasak a látnivalók, stb. Jobb lett volna egy haverral elmenni vagy tényleg egy jófej csajjal.

Nem egy plázacica, diplomás, mégse értekel semmit se.

2019. ápr. 18. 22:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

"elég durva egy kapcsolatban, ha valaki azt mondja, hogy 3 hetet elbszott, amikor elvileg a szerelmével volt."

Ez egy mítosz, hogy a szerelem mindent felülír, egyszerűen nem igaz.

2019. ápr. 19. 08:34
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt. Olyan Kínába ki akartam szaladni egy kiállításra.

Páromnak mondom menjünk együtt és osszedobtam egy kis utat ami felülmúlta az x utazási iroda luxus kínai körútját ami 2m Ft fejenként.2 nap volt a kiállítás de elugrottunk ott panda macikat nézni.:))

Persze Kína mellé betettem macaut meg Hong kongot is ha már arra megyünk.

Hát az egész arról szólt hogy ez a baj az a baj intézd el oldd meg ez se jó az se jó.

Mostmar vannak gyerekek idáig az volt a baj ha mentünk most az a baj hogy nem megyünk.

2019. ápr. 19. 09:03
 23/42 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom, itt megint azok a macák fikázzák a Los Angeles-i utat, akik Instán is max azzal tudnak arcoskodni, hogy csapatépítőre mentek a többi molett adatrögzítős csajjal egy gyökkető csillagos panzióba :D

Komolyan nem értem: ha a csaj utál utazni, utálja a meglepetéseket, akkor köszönje meg az utat, de mondja el a kicsi szájával, hogy "nézd, kedves, hogy megszervezted, de nem szeretem a meglepiket, legközelebb figyelj erre, kérlek". De azért még nem kéne elb...ni a másik fél örömét.

A kérdező meg ezzel az "odamennék random egy csinos nőhöz és baráti alapon elhívnám, hogy fizetek mindent, örömmel eljönne." vágta el magát. ez tiszta baromság.

2019. ápr. 19. 09:30
 24/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk LA engem sem nyugozott le, de ettol meg a csajod egy hisztis 3.14csa. Lapatra vele.
2019. ápr. 19. 10:10
 25/42 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én nem győzködtem köszönetet mondani a páromnak, amikor elvitt a román tengerpartra úgy, hogy alig volt pénzem.

Nem értem a barátnődet. Olyan közegből jött, ahol egy ilyen kirándulás megszokott, jelentéktelen? A hiszti akkor sem ok erre. Én imádtam volna, délelőtt főztem volna kaját magunknak, majd délután alig vártam volna, hogy meglátogassuk az érdekes helyeket. De úgy amúgy is érdekesnek tartottam volna kipróbálni milyen is ott élni, milyen a kultúra, az emberek, a környezet.

Egyébként együtt laktok-e vagy ez volt az első pár hét együtt? Másban is ennyit hisztizik?

2019. ápr. 19. 10:36
 26/42 anonim ***** válasza:

*nem győztem.

Bocsi :D

2019. ápr. 19. 10:46
 27/42 anonim ***** válasza:

Hát egy random meglepi amcsi útnak bizony én se örülnék, soha életemben nem vágytam Amerikába, ez van. Az elején nyilván próbált jópofit vágni hozzá, de amikor ott volt már szenvedett - teljesen át tudom érezni. Egy ilyet sztem mindenképp előzetesen kene egyeztetni es max akkor meglepetesnek szánni ha tudod hogy ez álmai netovábbja és az a leghőbb vágya hogy oda eljusson.

Szóval vhol mindketten hibáztatok.

2019. ápr. 19. 11:02
 28/42 anonim ***** válasza:
Ti, akik annyira véditek a csajt, hogy "Jajjj, szegényt a gonosz, zsarnok pasija belekényszeríti egy ilyen fárasztó, unalmas, távoli útba..." áruljátok már el nekem, ha a csaj ennyire nem akart volna menni, akkor miért nem mondta srácnak, hogy menjen egyedül??? 3 hét nem a világ!
2019. ápr. 19. 11:23
 29/42 anonim ***** válasza:
Talán mert nem akarta megbántani, vagy azt hitte jó móka lesz.
2019. ápr. 19. 11:30
 30/42 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de 3 hétig "nem volt semmi testiség" akkor miért is a barátnőd? Ha 3 hétig nem d.gtad meg akkor ne csodálkozz, hogy hisztis volt.(Viccen kivül) Neki ez úgy jön le, hogy nem tartod nőnek.
2019. ápr. 19. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!