Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a barátnőd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd a kínaiból öltözködne?

Figyelt kérdés

A párom jómódú családból származik, a szülei mindketten vezető beosztásban dolgoznak. Ennek megfelelően sosem volt náluk probléma a ruházkodás.

Én szegény családból származom, kiskoromban sokszor voltak anyagi gondjaink, 20 éves koromig, míg el nem költöztem, csak a kínai boltot ismertem olyan szinten, hogy sosem jártam még korábban plázában.

Most a párommal élek külföldön. Nem szokta figyelni, honnan ruházkodok, én meg nem vagyok az a divatozós típus, többnyire online piactér (használt ruhák), vagy ritkán plázás leértékelések, de elég keveset vásárolok.

Pár napja otthon voltunk a szüleimnél, és én mivel a régi szandálom tönkrement, otthon akartam újat venni, itt nem találtam jó áron olyat, ami tetszik.

Bementünk a kínaiba is, ott találtam is végül.

A párom kicsit le volt döbbenve, hogy el nem tudta volna képzelni, hogy ilyen boltok még léteznek, legszívesebben fordult is volna ki azonnal, csak nem akart kellemetlen helyzetbe hozni.

Szerinte még a levegője is rossz ezeknek a boltoknak, és sose venne fel semmit onnan.

Nekem semmi bajom az ottani ruhákkal, volt olyan csizmám, ami 4 évet kibírt.

2019. ápr. 18. 19:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy hol,vásárol a barátnőm. Én mondjuk soha nem vennék ruhát, elektronikai termeket kínai boltban, mert ócska a nagy része
2019. ápr. 18. 22:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 nem bizony. A ruhaipar egy jó része áttelepült Kínából Bangladesbe. Ott még olcsóbb a munkaerő. Kérdező, nagyon sokat kellene beszélgetnetek a barátoddal, mert hatalmas szakadék van köztetek. Ez a kínai vs.pláza kérdés csak a jéghegy csúcsa. Valószínűleg sok mindenben másképp látjátok a világot.
2019. ápr. 18. 22:29
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Neharagudj, de ha megtehetitek igazan vásárolhatnál jobb üzletekből is. H&m, Tally Weijl, My77, ezekből az üzletekből jó anyagú stílusos ruhakat tudsz venni. Es kb annyi pénzért mint amennyiért a Kínaiban aruljak az olcsó silány minőségű ruhakat.
2019. ápr. 19. 01:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem esne jól,ha leszólna honnan öltözködök. Amint hazaérnénk,kinyitnám a ruhasszekrenyemet,és elmondanám neki,hogy ezeknek a ruháknak a többsége kínaiból való. És ha eddig jó voltam ilyen ruhákban neki,akkor vagy elfogad így,vagy pápá.
2019. ápr. 19. 02:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2019. ápr. 19. 03:58
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

My77 jó bolt :DDDDDDD Meg csinos ruhák vannak ott... Oké. Miért nem írtátok már mindjárt a Sugarbird-öt, vagy mi a fene az a bolt, ahová 40-es milfek járnak.. Na mindegy.

Én főleg Hádából meg Lidl-ből öltözködök. Na és? Sosem szólt meg miatta a barátom. Rég rossz, ha a tiéd cikinek tart bármi ilyesmit.

Miért van az lepontozva, aki szerint a Deichmann-os cipő egy kalap fos? Ez az ő saját véleménye. Mikor szoktok már le arról, hogy csak az a jó vélemény, ami a tiétek? Mellesleg több embert ismerek, akinek sza..rok voltak a cipői onnan, köztük jómagam is, mint akinek nem. Ennyit erről.

A kínai ruhák meg: Igen sok márkás cucc is ott készül. De néhány ember agya annyira korlátozott hogy az valami hihetetlen.

Lehet, hogy újat mondok, de! Ha te fizetsz egy kínai gyárnak, hogy varrjon egy Dior ruhát és fizetsz érte egy vagyont beszerzed az alapanyagot hozzá, etc. akkor abból fogja megcsinálni, jól. Mert ki lett fizetve.

Ha 500 ft/db árat fizetsz egy gatyáért, akkor meg sza..rul fogja megvarrni.

Nem egy rocket science ezt kitalálni, nem? Ez igaz lehet bármely más országra is. Ha keveset fizetsz akkor olyan minőséget fogsz kapni, ha sokat, akkor meg olyat.

Lezárásul: Nekem is voltak olyan cuccaim kínaiból, amik több évig bírták! És volt olyan H&M-s, ami meg 2 hónapig. És kétszer annyiba került. Ennyit erről.

2019. ápr. 19. 08:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Én mostanában a kiket szerettem meg,ki lehet fogni olcsó és jó minőségű ruhákat.Kínait túl drágának tartom.
2019. ápr. 19. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!