Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá tennéd, ha a barátnőd hülyeségekre szórná a pénzt?
Ha megegyeztek, hogy otthon maradhat, ha nem szeretne dolgozni, mivel jól keresel.
Viszont azóta, hogy nincs bevétele, nagy összegeket költ felesleges dolgokra.
Havi 30-40 ezer megy el úgy, hogy nincs semmi látszata.
Havonta több ruha, drága apróságok, pl hajkence 6000Ft-ért, körömlakk 4000Ft-ért. Igen, ezek mind egy darab árai.
Ha a kasszából nem hiányzik, mondhatni, nem veszed észre, csak a számlakivonaton, hogy megint eltűnt valamennyi.
Leülnél vele beszélgetni, vagy ráhagynád?
Hát ne haragudj, de ez gáz. Én is voltam munkanélküli, próbáltam mindig az akciókat lesni, kb. eszembe nem jutott volna körömlakkot venni, főleg nem négyezerért lol.
A fejedre fog nőni, végén azt veszed észre, hogy egyre több pénz megy el (mert növelni fogja az elköltött összeget abban biztos lehetsz, tágítani fogja a határokat).
Ha dolgozna és megengedhetne magának, akkor nem szólnék. Azért maradjon otthon htb-nek, kiszolgáló szemelyzetnek, hogy letminimumon tengodjon?
30-40 ezer nem olyan sok.
Egyrészt ezeket nem gondolom felesleges dolgoknak. Az alap igényességhez azért hozzátartozik, hogy ápolom a hajam, kifestem a körmöm stb. Ezeknek pedig ennyi az ára.
Másrészt elve nem tartanék el senkit csak mert nem akar dolgozni. Soha nem élnék együtt ilyen emberrel. Legalább a saját kis hülyeségeire legyen már valamennyi pénze. Nem értem az ilyen embereket. Pofám leszakadna ha még a sminkcuccomat vagy ruháimat is más fizetné. Akinek semmi igénye nincsen arra, hogy legalább ez a minimális függetlensége meglegyen azzal nem szabad kapcsolatban lenni mert teljesen életképtelen.
"Havi 30-40 ezer megy el úgy, hogy nincs semmi látszata."
Tekintve, hogy egy nap alatt többet keresek, mint ez, nem zavarna. Viszont nincs is barátnőm.
Semmivel nem tud többet a 4ezres körömlakk,mint a 600Ftos Miss Sporty,én mindig ezt veszem.Nem veszek ezrekért hajpakolást,stb., mert a DM-es saját márkák pont jó a hajamra,hajvégápoló szérumok,meg ilyesmiket feleslegesnek tartok,fodrász levágja azt a hosszt,ami már nem jó,így a hajam pont olyan,hogy nem kell különösebb kezelés soha.Ezeket csak azért írtam,mert amikor volt pénzem rá,akkor se vettem ilyen dolgokat drágábban.
A helyedben azon gondolkoznék el,hogy a nem saját pénzét fecséreli el ilyenekre,még az sincs,hogy vmi olcsóbb alternatívát keresne,mégis csak a te pénzed.Még ha nem is hiányzik annyira a költségvetésből.Konkrétan elszórja a pénzedet tök nyugisan.
Aki hazvezetonot akar otthonra, az fizessen.
Így is rosszul jár a csaj. Tb-et fizeted? Nyuhdijjarulekot fizeted? Semmilyen megtakarítása nem lesz. Nem lesz ez így jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!