Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy nem túl szép barátnőd?
Megmondanád neki, hogy felesleges az igyekezete?
Ha mondjuk havonta elég sokat költ arra, hogy olyan legyen, mint mások, de eredmény sehol, mert ami a szép lányokon jól mutat, az rajta nem.
Tehát felesleges 30-40 ezret ruhára, 20-at cipőre, 10 ezreket hajápolókra, ugyanennyit sminkre költeni havonta, mikor amugy is nehezen jön ki, csak mert akiket instán, tumblr-n lát, azoknak mindez jól áll, szépek tőle.
Hanem helyette tegyen félre, fizessen be mondjuk egy nyelviskolába, jobban jár.
Elmondanád neki, vagy hagyod, tegye, amitől jobban érzi magát?
A kérdező nem azt írta, hogy neki nem tetszik a lány hanem, hogy nem szép...képes objektív lenni.
Szerintem bókolj többet neki, éreztesd vele, hogy neked így is ő a legszebb a világon és semmiképp ne szólj be neki a kinézetéről. Beszélgess többet vele, mond meg neki, hogy neked az intelligencia fontosabb mint a kinézet.
Az én esetemben annyira megnőtt a lány önbizalma, hogy elhagyott :))...legalább megtudtam, hogy nem is szeretett csupán azért volt velem mert jobbat nem talált.
Ha lenne egy nem túl helyes barátod?
Megmondanád neki, hogy felesleges az igyekezete?
Ha mondjuk havonta elég sokat költ arra, hogy olyan legyen, mint mások, de eredmény sehol, mert ami a jóképű fiúkon jól mutat, az rajta nem.
Tehát felesleges 30-40 ezret szűk,majdhogynem női ruhára, 20-at arra hogy kis kontyos buzzancshaja legyen lehetőleg szőke melírral, 10 ezreket kokszra, ugyanennyit sapkákra meg napszemüvegre költeni havonta, mikor amugy is nehezen jön ki, csak mert akiket instán, tumblr-n lát, azoknak mindez jól áll, "jóképűek" tőle.
Hanem helyette tegyen félre, fizessen be mondjuk arra hogy egyáltalán a gimit elvégezze és tudjon helyesen írni, jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!