Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőd kedvéért meg bírnád állni, hogy nem bámulod meg a szép lányokat az utcán?
Egy-két feltűnően szép embert én is megszoktam bámulni az utcán, annyi belefér.
De hogy folyton rövid szoknyás, mindent kipakolós nőciket (vagy bármilyeneket) bámuljon az én jelenlétemben, nem viselném el. Szerencsére nem is tenne ilyet soha.
Vannak bizonyos határok, amikre jó, ha ráérez az ember.
Nem, erről nem mondanék le.
Olyan jó a csini csajokat nézegetni, csak úgy kell, hogy a bnő ne vegye észre.
Minek kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Nő vagyok, de sosem fogom megérteni ezt a hisztit.
Mi a párommal sokszor együtt s megnézzük a nőket (mert ugye köztudott, hogy a nők még jobban megnézik egymást...). Néha még mondom is neki, hogy "az a nő hogy kipakolta", vagy "nézd már milyen jó segge van" stb.
Nem fog amiatt elhagyni, mert az utcán lát az enyémnél jobb segget vagy mellett....
Ha meg igen, akkor az rég rossz.
Én lány vagyok, de egy srác kedvéért sem mondanék le arról, hogy megnézzek egy jó pasit az utcán, ha épp szembejön. Megnézem, nyugtázom, hogy jól néz ki, és kész. Megy tovább, soha többet nem látom.
Aki ezen problémázik, annak súlyos önértékelési problémái vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!