Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőd kedvéért meg bírnád állni, hogy nem bámulod meg a szép lányokat az utcán?
ha komoly és téynleg komoly a kapcsolat, és nem csak abban merül ki h az ágyban döngetik egymást ketten, akkor nem fér bele mások nézegetése. ha igazán szeretek vkit, nem érdekel más. akit meg igen, az magába nézhetne és elgondolkozhatna, volt-e már valaha szerelmes
F
11:17
akkor ezek szerint te csukott szemmel jársz az utcán, és még a boltban lévő eladóra se pillantasz rá??
Ha velem van a barátnőm meg mert nem vagyok tahó. Bámulni és megnézni között órisái különbségek vannak.
Nekem sem esne túl jól ha jönne mellettem a barátnőm és közben egy elhaladó pasi után csorgatná a nyálát és mondjuk még meg is fordulna.
Meg nézni természetesen én is megnézem a jó nőket ahogyan ő a jó pasikat.
25/F
Ha azt akarja, hogy ne nézzem meg az embereket az utcán, akkor kösse be a szemem! Mi ez a f@szság? Úgy nem lehet végig menni az utcán, amúgy meg milyen nő az, akit zavar, ha a párja ránéz egy csajra az utcán (itt most nem azt értem ez alatt, hogy majd kiesik a szeme és már mindenki aki mellettetek sétál látja hogy a srác lesi az idegen csajt).
Ha ilyen barátnőm lenne, tuti leszarnám mit kér, és kinevelném ezt a baromságot belőle, ha meg nem tetszik neki, és neki ez a legfontosabb, akkor menjen ahová akar! Jó hogy nem pórázon vezet, vagy ketrecbe zár estére!
Ne vicceljünk már! Nevetséges!
Engem akkor itt majdnem miden pasi megkövezne..
Szerintem baromira nem fér bele, hogy a barátom más lányok után forog. És persze senki nem mondta, hogy vak legyél, de annyira nézz rá egy gyönyörű nőre mint egy rondára.
Nekem volt egy barátom, aki mérhetetlenül beképelt volt a saját külsejére és csak úgy forgott a nők után.Persze, ha rákérdeztem tagadta ő ugyan nem bámul senkit és vérig volt sértve, mondhatom mennyire jól éreztem magam amikor kézen fogva sétáltunk ő meg telibe bámul minden jöttmentet...:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!