Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire támogatnád a barátnőd, ha elvesztené a munkáját?
Ha mondjuk ilyen esetben a férfi felajánlja, hogy rendben, nem kell beadnia semmibe sem, kaját is ugyanúgy kap, fizeti neki a TB-t.
Tegyük fel, a lánynak van megtakarítása, de nem jár neki semmilyen állami jutattás.
A megtakarítását megtarthatja, azzal a feltétellel, hogy nem nyúl hozzá, ameddig nem kap állást. Nem kell adni belőle semmibe, de ne is élje fel.
Havonta kap egy kisebb összeget (2-3000Ft), amit elkölthet a szükségleteire (sampon, tusfürdő, smink), a fodrász ezen felül ki lesz fizetve olyan időközönként, ahogy eddig is járt.
Ha szüksége van még valamire ezen felül (pl elszakadt az egyetlen táskája, kilyukadt a cipője), szóljon.
Természetesen eleve külön kasszás kapcsolat.
Túlzás vagy elhanyagolás, ha ennyire hajlandó a társ?
Ha szeretem akkor nem hozom olyan megalázó helyzetbe, hogy pénzt kelljen kérnie tőlem ha kilyukadt a cipője.
"megtakarítását megtarthatja", "kap havonta 2-3000Ft-ot"
Ha ennyire hajlandó az még a minimumot sem üti meg nálam.
Az attól függ mennyire igyekezne munkát keresni. Ha csak otthon döglene akkor semmit nem adnék. Ha látnám hogy igyekszik akkor minden szükségletét fizetném fenntartások feltételek nélkül, anélkül hogy kérnie kelljen bármit is.
Kb max 1 nap alatt találnék neki alkalmi munkát amíg rendes állása nem lesz.
vicces lenne..valahogy én nem tudok olyannal párt alkotni akire nem merem rábízni a teljes vagyonomat..van olyan ember akit csak ismerősömnek mondhatok, mégis több éves keresetemmel segítettem anno..szóval,ja vagy társ vagy semmi
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!